Vila AMY Limenas Letovanje Tasos Grčka ostrva Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila AMY Limenas

Vila AMY Limenas
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima
500m

Vila AMY Limenas je jednospratna kuća sa visokim prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na oko 500 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća), sef (posebno se plaća) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Vila AMY Limenas
Vila AMY Limenas

IZLETI TOKOM BORAVKA NA TASOSU

  • KRSTARENJE – Upoznajte se sa lepotama Tasosa, njegovim fantastičnim plažama i skrivenim uvalama. Kupajte se u kristalno čistom Egejskom moru, skakanje sa broda, učiniti će Vam ovaj dan fenomenalnim. Plovidba do najlepših plaža na severnoj strani ostrva. Kraća zadržavanje na na nekoliko plaža radi kupanja. Ručak na brodu.
  • GRČKO VEČE – večernji program izvodi tradicionalna grčka muzika i plesovi. Po završetku zvaničnog programa, svi gosti se mogu pridružiti zajedničkom Sirtakiju, grčka večera (predjelo, glavno jelo, salata i dezert, pola litre vina ili sok za decu). Večera se, naravno, servira na tradicionalan način, odnosno na pladnju za četiri osobe, a salata za dve osobe.
  • OBILAZAK TASOSA – Preporučujemo celodnevni izlet autobusom oko ostrva. Polazak je u jutarnjim satima, Tokom obilaska imaćete priliku da obidjete i prošetate Limenasom, glavnim gradom Tasosa, Limenarijom, Potosom. Obići ćete amfiteatar i staru pijacu u Limenasu, manastir Svetog Arhangela na liticama, visoki iznad mora, stari grad Aliki, sa jednom od najlepših plaža, staro grčko selo Panagiju sa crkvom i starom fabrikom maslinovog ulja… U Panagiji je biti prilike i da posetite neku od poznatih, seoskih, tradicionalnih taverni. Na čuvenoj Zlatnoj plaži, pored Skala Potamije, biće vremena za kraću pauzu i kupanje.
  • TEOLOGOS – Ukoliko ste na Tasosu ili imate istraživačkog duha i ne smeta Vam vožnja lokalnim autobusima, ne propustite priliku da obidjete staro grčko selo u brdima iznad Potosa. Pored izvanrednog doživljaja prirode i arhitekture s kraja XIX veka, Teologos je najpoznatiji po izvanrednoj jagnjetini s ražnja i jagnjećim iznutricama u maramici, takodje s ražnja. Kada sve to “zalijete” domaćim vinom i “presečete” ekološki uzgajanim povrćem, gastronomski užitak je za pamćenje.
  • KAVALA – je interesantan grad, koji se nalazi na kontinentalnom delu naspram ostrva Tasos. Gradom dominira turska tvrdjava iz XV veka, a u starom delu možete pronaći mnoštvo prodavnica i radnji sa starim zanatima. Taverne i stare kafane su ono što nikako ne treba propustiti u obilaskun Kavale.

Slične ponude

Pozovite nas