fbpx

Vila MAKIS HOUSE Metamorfozis Letovanje Metamorfozis Halkidiki Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila MAKIS HOUSE Metamorfozis

Vila MAKIS HOUSE Metamorfozis
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi
250m

Vila MAKIS HOUSE Metamorfozis je udaljena od plaže “Metamorphosis” na oko 250 metara. Vila se nalazi u neobično lepom ambijentu, okružena zelenilom, palmama, maslinama i borovom šumom. Ovaj ambijent upotpunjuju i prateći sadržaji kao što su, bazen pristojnih dimenzija, sa suncobranima i ležaljkama, letnjikovac sa roštiljem pored bazena i igralište za decu. Sadržaj i samo okruženje vile daju jednu toplu porodičnu atmosferu. Makis House je vila koja je dobro poznata na srpskom tržištu, a gosti koji se godinama vraćaju su dovoljna preporuka da baš ona bude vaš izbor. Različita struktura smeštajnih jedinica je Idealna za pojedince, parove, porodice sa decom i veća društva. Pozicija ove vile i podjednaka udaljenost, kako od istočne, tako i od zapadne obale, omogućuje avanturistima da lakše obidju prelepe plaže Sitonije i upoznaju ovaj živopisni deo Halkidikija. Vila je delimično renovirana 2015. godine, tako da goste ovog leta očekuju potpuno nova kupatila i kuhinje. U dvorištu vile se nalazi besplatni privatni parking.

Tip smeštaja:

 • 1/2 garsonjera – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, drugoj prostoriji dva obična ležaja.
 • 1/3 garsonjera – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, drugoj prostoriji jedan bračni i jedan običan ležaj.
 • 1/4 apartman – u jednoj protoriji kuhinja I jedan običan ležaj u drugoj prostoriji bračni i običan ležaj.
 • 1/4 duplex apartman – u jednoj protoriji kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj i u trećoj prostoriji dva obična ležaja.
 • 1/5 duplex apartman – u jednoj protoriji kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj I jedan običan ležaj i u trećoj prostoriji dva obična ležaja.
 • Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.

IZLETI SA SITONIJE

 • Robinzon/plava laguna – Najpopularniji izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se fantastično proveli, kupali na nestvarnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba ili suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina i uza u prelepim bojama zalaska sunca. U kasnim poslepodnevnim časovima sledi povratak za Sarti uz sirtaki i veselu atmosferu raspevane i zadovoljne ROBINZON družine. Ukoliko imate sreće, može se desiti i da naiđete na delfine koji prate vaš brod…
 • Zaliv Toroneos – Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju, uživanju i ugodnom krstarenju po prelepim plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete prošetati i posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
 • Waterland – vodeni svet. Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Park raspolaže bazenima, toboganima, rekom i veštačkim jezerom, košarkaškim i teniskim terenom. Sjajna zabava za mlade i manje mlade!
 • Meteori – Još jedan dragulj Grčke je, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Na ogromnim stenama, uzdignuti do neba kao divovi, na ravnici Tesaliji, nalaze se pravoslavni manastiri. I danas ovde žive kaluđeri posvećeni Božijoj službi “između neba i zemlje”. Tu možete videti impresivne i freske i ikone iiz vizantijskog perioda.
  Ovaj jedinstven geološki fenomen nalaze na spisku Uneskove Svetske baštine.
 • Sveta Gora – Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom. a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom ćemo proći pored predivnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadest manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeskom gradu, gde možete prošetati, ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
 • Grčko veče – Doživite neverovatan zalazak Sunca uz tradicionalni grčki ples i lokalnu kuhinju. Uživajte u grčkim specijalitetima, i domaćem vinu uz predivne zvuke buzukija i plesni nastup profesionalnih plesača koji će Vas kada se atmosfera zagreje pozvati da im se pridružite na podijumu. Ponesite sa sobom delić divne atmosfere koju nudi ovo veče kao nezaboravnu uspomenu sa letovanja.
Call Now Button