ZEPTER vila DRINA Perućac

ZEPTER vila DRINA Perućac
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi

ZEPTER vila DRINA Perućac je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 kilometara uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Smeštena je u zagrljaju dve reke – Vrela i Drine – obe udaljene od Vile svega dvadesetak metara. Na tom mestu vodopad reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, duge svega 365 metara, zbog čega je nazivaju i reka Godina, obrušava se u Drinu praveći veličanstven vodopad. Sa ovog čarobnog mesta gosti nose nezaboravne uspomene na okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada.

Objekat svojom osnovnom arhitektonskom fizionomijom lako sam sebe locira u period između dva svetska rata. U to vreme predstavljao je raskošnu kuću u malom gradu. Podigao ga je Miloš Rajaković, lokalni zemljoposednik i trgovac. U blizini Vile nalazi se mini-hidroelektrana na slapovima, podignuta 1927. godine, koja je još uvek u funkciji.

Raskošna Vila, građena između dva svetska rata, nedavno je potpuno renovirana i pretvorena u moderan hotel sa 15 soba, sa najsavremenijom opremom i infrastrukturom, te predstavlja pravi dragulj na turističkoj mapi Srbije.

U rekonstrukciji se ni najmanje nije izgubio originalni duh kuće, samo su tehnička rešenja – oprema soba i ostalih prostora – podignuta na savremeni ugostiteljski nivo. Od Vile ka zapadu nalazi se jezero Perućac s neverovatnim prirodnim ambijentima zbog kojeg je čitav ovaj kraj uz Drinu nedavno proglašen za „broj jedan čudo prirode u Srbiji“.

Iako Vila poseduje i sopstvenu restoran salu sa 40 mesta, u kojoj se održavaju manji seminari i skupovi, u njenom sastavu nalazi se i obližnji restoran Vrelo sa jednom od najlepših terasa na samom vodopadu, kapaciteta 300 mesta, od kojih je 100 u samoj sali i 200 natkrivenih mesta na terasi, u prirodnom okruženju bogatom vodenim tokovima, slapovima i uopšte atmosferom kojoj nijedan enterijer ne bi mogao parirati, pogotovo ne u letnjim mesecima kada su svežina i huk vode neposredni, ali i simbolični spas od visokih temperatura. Restoran Vrelo je pogodan za sve vrste svečanosti i proslava.

ZEPTER VILA DRINA PERUĆAC SMEŠTAJ

U svom sastavu Vila sadrži: 10 standard soba, dve Deluxe (superior) sobe, dva studio apartmana (25 m2) i jednu porodičnu sobu (36 m2, 5 kreveta). Sve smeštajne jedinice u Vili su opremljene klima-uređajima, mini barom, TV uređajima, telefonima i imaju besplatan wi-fi.

STANDARD SOBA – Sastoji se od jedne prostorije, površine 18 m2. Opremljena modernim nameštajem, sa francuskim ležajem dimenzija 180×180. Od sadržaja gostima je na raspolaganju: plazma TV, sef, WiFi internet, telefon, bade mantili, dodatna posteljina, minibar. Sve sobe su klimatizovane.

DELUXE SOBA – Sastoji se od jedne prostorije površine 27 m². Ovaj komforni prostor je opremljen modernim nameštajem, sa francuskim ležajem dimenzija 180 x 200 i sofom. Pogodan za smeštaj porodica. Od sadržaja u sobi gostima je na raspolaganju: plazma TV, sef, WiFi internet, telefon, bade mantili, dodatna posteljina, minibar. Sobe su klimatizovane.

PORODIČNA SOBA – Sastoji se od jedne prostorije površine oko 36 m2 Idealan je smeštaj za porodicu. Porodična soba je opremljena modernim nameštajem, sa pet odvojenih ležajeva dimenzija 90 x 200. U svom sastavu ima i dva toaleta. Od sadržaja gostima je na raspolaganju: plazma TV, sef, WiFi internet, telefon, bade mantili, dodatna posteljina, minibar, klima.

STUDIO APARTMAN – Sastoji se od jedne prostorije površine 25 m², sa čajnom kuhinjom. Ovaj komforni apartman je opremljen modernim nameštajem, sa dva odvojena ležaja dimenzija 90 x 190 i sofom na razvlačenje 140 x 190 . Pogodan je za smeštaj porodica. Od sadržaja u sobi gostima je na raspolaganju: plazma TV, sef, WiFi internet, telefon, minibar, klima, bade mantili, dodatna posteljina.

ZEPTER VILA DRINA PERUĆAC GALERIJA

ZEPTER VILA DRINA PERUĆAC CENOVNIK 2021.

SMESTAJND
Standard3000
Deluxe3400

Cena noćenja sa doručkom po osobi

 • Doplata za pansionski ručak ili večeru /klasično posluženje iznosi 800,00 RSD po osobi po obroku za odrasle osobe i 600,00 RSD za decu.
 • Cena noćenja sa doručkom u 1/1 sobi se uvećava za 40% u odnosu na navedene cene
 • Prijava od 14h, odjava do 12h
 • Boravišna taksa i osiguranje su dodatni trošak u iznosu od 135,00 RSD po osobi/po noći.

Specijalni popusti za decu (deca od 3-10 god)

 • deca do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 50% od cene noćenja sa doručkom
 • jedno dete do 10 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom

Specijalni popusti za decu (deca od 10-15 god)

 • deca od 10-15 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 30% od cene noćenja sa doručkom
 • jedno dete od 10-15 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom

Boravak možete iskoristiti za celodnevne i poludnevne izlete:

 • Obilazak destilerije BB Klekovača (udaljenost 500 m od hotela) uz degustaciju rakije i kraću prezentaciju o procesu proizvodnje rakija
 • Izlet do Tare do vidikovca Banjska Stena (udaljenost 35 min)
 • Krstarenje brodom koji ima do 130 mesta, kanjonom reke Drine u trajanju 3h po pravcu (celodnevni izlet)
 • Izlet do manastira Rača iz 13.veka (udaljenost 40-ak minuta od Bajine Bašte)
 • Izlet do Mokre Gore i Drvengrada (udaljenost 40 minuta od Bajine Bašte), ulaznica za Drvengrad iznosi 250,00 RSD
 • Ručak u restoranu Vrelo na reci Drini (iznad vodopada reke Vrelo)
 • Spust čamcima ili kajakom niz reku Drinu, od Perućca do Bajine Bašte
 • Vožnja vozom Šarganskom osmicom u predelu Mokre Gore
 • Obilazak spomenika Kadinjače

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button