Nova godina 2015.

Ponuda aranžmana za doček Nove godine 2015.

Kao što ste već navikli i ove godine za doček Nove godine 2015. pripremili smo Vam veliki broj aranžmana u zemlji i inostranstvu. Aranžmani su sa autobuskim i avio prevozom. Pored već tradiconalnih aranzmana sa boravkom u hotelima, pripremili smo za Vas i novogodišnje aranžmane sa dočekom na trgovima u inostranstvu, bez noćenja u hotelima. Kao i za sve ostale aranžmane, tako i za aranžmane za doček Nove godine važe uslovi plaćanja na rate.

Doček Nove godine 2015. u inostranstvu

Nova godina u CeskojNova godina u AustrijiNova godina u MađarskojNova godina u EngleskojNova godina u FrancuskojNova godina u SlovenijiNova godina u ItalijiNova godina u PoljskojNova godina u Rusiji Nova godina u ŠpanijiNova godina u TurskojNova godina u NemačkojNova godina u HolandijiNova godina u GrčkojNova godina u Bugarskoj nova godina dubai

Doček Nove godine 2015. u Srbiji

nova godina srbija

Pored već standardnih Novogodišnjih aranžmana možemo Vam ponuditi i rezervaciju hotela širom Evrope za vreme Novogodišnjih praznika. Ovaj vid turizma pogodan je za osobe kojima iz nekog razloga nisu odgovarajući termini, dužina boravka, usluge, način prevoza ili odabir mesta za doček Nove godine u našem aranžmanu.
Ukoliko imate želju da Novu godinu i same Novogodišnje praznike sami sebi organizujete, pogledajte ponudu hotela na rezervacionim sistemima sa kojima radimo, ili nam jednostavno pošaljite upit, i mi ćemo pokušati da Vam damo najbolju moguću ponudu.

Booking.com-rezervacije-hotela
Booking.com-rezervacije-hotela
Dertour-rezervacije-hotela
Dertour-rezervacije-hotela
Guliver-rezervacije-hotela
Guliver-rezervacije-hotela
Medhotels-rezervacije-hotela
Medhotels-rezervacije-hotela
Tui-reisen-rezervacije-hotela
Tui-reisen-rezervacije-hotela
Youtravel-rezervacije-hotela
Youtravel-rezervacije-hotela

Share