Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Avio karte

Avio karte za sve destinacije možete rezervisati i kupiti u turističkoj agenciji MAESTRAL Novi Sad.

Avio karte, avionske karte za sve destinacije

Ukoliko želite da obezbedimo najbolje moguće rešenje za avio karte za letove koji su Vam potrebni, molimo Vas da popunite obrazac i date nam malo vremena da pripremimo ponudu.
Ukoliko Vam datumi putovanja nisu u potpunosti fiksni, označite u upitniku da je moguć let +/- par dana kako bi pokušali da pronađemo povoljnije avio karte. Uštede ostvarene na ovaj način nisu zanemarljive.

U najkraćem mogućem roku na mail Vam šaljemo ponudu za avio kartu.

Polazak

Povratak

Broj odraslih putnika

Broj dece 2-12 godina

Broj dece do 2 godine

Ukoliko postoji fleksibilnost datuma polaska i povratka izaberite

Napomena

Preko naše agencije moguća je kupovina avio karte na 3 mesečne rate putem administrativne zabrane ili čekovima građana.

Ukoliko imate potrebu za rezervacijom hotela u mesto koje putujete, podsećamo Vas da smo u mogućnosti da ponudimo izuzetno povoljne cene smeštaja u preko 350.000 hotela širom sveta.
Odvojite malo vremena i pošaljite nam upit za smeštaj i poslaćemo Vam ponudu smeštaja.
Kako bi nam pomogli da pošaljemo što bolju ponudu pošaljite nam opciono u kojem delu grada želite da odsednete, kategoriju hotel (*, **, ***, **** ili *****), planirani budžet,…
U najkraćem mogućem roku na mail Vam šaljemo ponudom smeštaja.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!