Osiguranje od otkaza putovanja

Osiguranje od otkaza aranžmana

Osiguranje od otkaza putovanja može biti veoma važan deo planiranja putovanja i pomoć u nezgodnoj situaciji usled koje možete ostati uskraćeni za određeni deo ili kompletna uplaćena sredstva.

Koliko puta vam se dogodilo da zbog nepredviđenih okolnosti morate da otkažete Vaše planirano putovanje? U saradnji sa osiguravajućim kućama agencija MAESTRAL je mislila na svoje putnike i kada se nađete u ovakvim situacijama.

Kada planirate svoj sledeći odmor, verovatno razmišljate o egzotičnim destinacijama, avanturama i nezaboravnim trenucima. No, ponekad se neočekivane situacije mogu isprečiti na putu ka vašem snovima. To je gde dolazi u igru osiguranje od otkaza turističkog aranžmana koje nude renomirane osiguravajuće kuće – Dunav Osiguranje i DDOR.

Osiguranje od otkaza aranžmana je jedan od najpametnijih načina da zaštitite svoje putovanje i uloženi novac. Možda vam se čini da je to nepotrebno trošenje novca i da se takve stvari ne događaju često, ali u svetu putovanja uvek postoji određeni rizik.

Zamislite situaciju da ste planirali odmor mesecima, uplatili ste avionske karte, smeštaj i organizovali sve detalje, ali se iznenada razbolite ili vam se desi nešto neplanirano. U tom slučaju, ne samo da ćete propustiti priliku da otputujete, već ćete verovatno izgubiti novac koji ste uložili u pripreme.

Osiguranje od otkaza aranžmana je upravo ono što vam je potrebno u takvim situacijama. Ono vas štiti od gubitka novca u slučaju da morate da otkažete putovanje iznenada. Osim toga, osiguranje od otkaza aranžmana obično pokriva i druge situacije koje mogu uticati na vaše putovanje, kao što su bolesti i drugi hitni slučajevi.

Ne dozvolite da nepredviđene okolnosti poremete vašu planiranu avanturu. Osiguranje od otkaza aranžmana vam pruža mirnu i sigurnu putovanju, bez nepotrebnog stresa i briga. Investicija u ovaj vid osiguranja je ulaganje u svoju budućnost i bezbednost. Zato se ne ustručavajte da ga uplatite i uživate u svakom trenutku vašeg putovanja, znajući da ste na sigurnom.

Ako ste prinuđeni da zbog neočekivanih okolnosti odustanete od svog putovanja koje ste već ugovorili sa agencijom MAESTRAL, ovo osiguranje će Vam pokriti deo sume koju ste već uplatili agenciji! Osiguranje od otkaza putovanja možete zaključiti samostalno ili kao dodatni deo paketa Međunarodnog putnog osiguranja.

Prilikom rezervacije aranžmana, neophodno je da se izjasnite da želite ovaj vid osiguranja i zaposleni u našoj agenciji će Vam saopštiti iznos Vašeg osiguranja.
Cena zavisi od visine iznosa aranžmana i starosne kategorije putnika, a okvirno se kreće od 3% do 5% vrednosti aranžmana. Maksimalno je moguće osigurati 1000€ po osobi i porodično do 3000€.
Bitno je i napomenuti da po prestanku ugovornog odnosa za osiguranje od otkaza,a to je dan započinjanja putovanja, ovo osiguranje prelazi u putno zdravstveno osiguranje, tako da na neki način imate osiguranje 2 u 1.

U kojim slučajevima je pokrivena šteta od otkaza putovanja?

  • Iznеnаdna smrt putnika, brаčnоg, srоdnikа, brаtа ili sеstrе, rоditеlја;
  • Iznеnаdna pоvrеda ili bоlеst putnika, brаčnоg drugа, srоdnikа, brаtа ili sеstrе, rоditеlја;ž
  • Ukoliko se zahteva prisustvо putnika оd strаnе pоliciје usled prоvаle u njеgоv stаn, kuću ili pоslоvni prоstоr, ili štеtе nа njegovom vlаsništvu kоја је prоuzrоkоvаnа vаtrоm ili еlеmеntаrnоm nеpоgоdоm;
  • Akо је putnik primiо pоziv оd strаnе držаvnih оrgаnа ili sudа;
  • Akо је putnik primiо službеni pоziv zа učеstvоvаnjе u hitnim vојnim, mеdicinskim ili јаvnim službаmа;
  • U slučајеvimа еpidеmiја ili prirоdnih kаtаstrоfа.

Osiguranje od otkaza aranzmana

Planiranje putovanja je uzbudljivo, ali i nepredvidivo. Osiguranje od otkaza turističkog aranžmana je ulaganje koje Vam daje sigurnost i mir dok se spremate za svoj odmor iz snova. Sa Dunav Osiguranjem i DDOR-om na Vašoj strani, možete uživati u svakom trenutku putovanja, bez obzira na to što se dogodi.

Nemojte rizikovati svoj odmor – osigurajte svoje putovanje i krenite na avanturu bez briga. Vaš bezbedan i srećan odmor je naš prioritet.

Call Now Button