Letovanje Španija - Turistička agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad
Španija

Španija

Majorka | Mallorca

Majorka | Mallorca

Majorka je najveće, najlepše i najegzotičnije ostrvo Mediterana, zajedno sa ostrvima Minorcom i Ibicom čine arhipelag Balearskih ostrva. Majorka se nalazi u Sredozemnom moru istočno od obale Španije. Majorka je svetski poznata kao jedno od...

Costa Brava | Kosta Brava

Costa Brava | Kosta Brava

Costa Brava, ili u slobodnom prevodu Divlja obala, je deo Španije koji se nalazi u Kataloniji, u blizini gradova Barselona i Girona (Đirona). Najpoznantija letovališta oblasti Costa Brava su Ljoret de Mar, Santa Suzana, Malgrat de Mar i...

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!