FlixBus – autobuske karte

FlixBus – autobuske karte
Autobuski prevoz

FLIXBUS AUTOBUSKE KARTE NOVI SAD

FlixBus je pravo rešenje za udobno i sigurno putovanje! U našoj ponudi nalaze se autobuske karte za destinacije širom Europe po izuzetno povoljnim cenama. Autobusi sa oznakom Flixbus su opremljeni najmodernijom tehnologijom i osiguravaju Vam udoban i siguran put. Rezervišite svoju kartu već danas i uživajte u avanturi bez briga! FlixBus i MAESTRAL – putujte bez granica.

Želite da putujete autobusom bez briga i stresa? Onda je ova uluga pravi izbor za Vas! Putujte sa najboljom međunarodnom autobuskom kompanijom koja vam pruža najbolje usluge u najpovoljnijim cenama.

Agencija MAESTRAL Vam omogućava da kupite autobuske karte za FlixBus u Novom Sadu bez napora i briga. Sa nama možete da kupite karte preko interneta, telefona ili direktno u našoj poslovnici. Svi naši zaposleni su tu da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja u vezi puta i putnog iskustva.

FlixBus Vam pruža luksuzne autobuse sa klimatizacijom, WIFI internetom i toaletom. Svi autobusi su opremljeni sa sigurnosnim sistemima kako bi Vam putovanje bilo što sigurnije. Putujte udobno i uz puno zabave sa FlixBus-om i agencijom MAESTRAL.

Zašto da odaberete agenciju MAESTRAL za prodaju autobuskih karata za FlixBus u Novom Sadu?

 • Pružamo najbolju uslugu i podršku našim klijentima
 • Imamo najpovoljnije cene karata za FlixBus
 • Naši zaposleni su stručni i spremni da vam pomognu u svakom trenutku
 • Kupovina karata je jednostavna i bez stresa
 • Garantujemo vam da ćete putovati udobno i sigurno sa FlixBus-om
 • Zakažite svoje putovanje sa FlixBus-om i agencijom MAESTRAL i uživajte u najboljem putnom iskustvu!

Autobuske linije i red vožnje možete pogledati na linku FlixBus

FlixBus Novi Sad
FlixBus Novi Sad
FlixBus Novi Sad
FlixBus Novi Sad
FlixBus Novi Sad
FlixBus Novi Sad

Pošaljite upit za autobuske karte prevoznika FlixBus

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja putovanja i boravka na destinaciji. Prevoznik i agencija ne mogu snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

VAŽNA NAPOMENA:

 • Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu kartu u agenciji ili potvrde dobijanje karte putem mail-a, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.
 • Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button