POKLON VAUČER

POKLON VAUČER ZA PUTOVANJE PO ŽELJI

Poklon vaučer može biti idealan izbor prilikom darivanja dragih osoba. Ukoliko želite da obradujete dragu osobu nekim poklonom, predlažemo da to bude putovanje. To je verovatno najlepši poklon koji nekome možete dati. Vama dragim osobama možete pružiti priliku da sami biraju destinaciju, smeštajni objekat, termin i dužinu trajanja aranžmana. Jedino što treba da uradite je da odredite iznos koji biste želeli da uplatite, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš poklon zadovolji kriterijume osobe koju želite da obradujete.

Poklon vaučer, Poklon vaučer za putovanje po želji

Poklonite nezaboravno putovanje svima koji vam mnogo znače! Poklon vaučer pruža mogućnost putovanja po izboru, bilo da je reč o romantičnom vikendu, porodičnom odmoru ili avanturi.

Poklon vaučer se može iskoristiti za rezervaciju izleta, putovanja, letovanja, zimovanja, smeštaja u Srbiji, autobuskog prevoza i raznih aktivnosti na bilo kojoj destinaciji koje agencija ima u ponudi.
Pružite priliku Vama dragim osobama da se sa ovih poklonom osećaju posebno i da steknu nezaboravno iskustvo koje će ih pratiti celi život.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad Vam nudi mogućnost kupovine poklon vaučera sa željenim iznosom, koji osoba kojoj ste ga poklonili može iskoristiti za neko od naših mnogobrojnih putovanja, letovanja, zimovanja, izleta,…

Poklon vaučer za putovanje po želji

Vaučer se može iskoristiti u roku od godinu dana od datuma kupovine vaucera (osim ukoliko nije drugačije ugovoreno).

POKLON VAUČER nije moguće zameniti za novac.

Kako bi iskoristili ovaj poklon vaučer, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona te ćemo Vas uputiti detalje.

Hvala što ste odabrali naš poklon vaučer za putovanje.

Želimo Vam maestralno putovanje!

Call Now Button