Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad
Kavala

Kavala

Kavala

Kavala

Kavala je glavni grad okruga Kavala i nalazi se na oko 160km udaljenosti od Soluna, i 150km od mesta Aleksandropuli koji se nalazi blizu granice sa Turskom. Kavala je nekada bila najveća trgovačka luka i najveća pijaca sveže morske ribe. Od...

Nea Iraklica

Nea Iraklica

Nea Iraklica se nalazi 13km pre Kavale iz pravca Soluna, na oko 140 km od Soluna. Letovalište Nea Iraklica krasi duga i lepa plažu koja se proteže kroz stari deo naselja, deo manje naseljen i završava u novom delu. Plaža je peskovito-...

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!