Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Rezervacije hotela

Rezervacije hotela u celom svetu nikada nije bilo jednostavnije. Ukoliko imate potrebu za rezervacijom hotelskih soba bilo gde u svetu, na ovoj stranici možete pronaći više on-line sistema za rezervaciju hotela.

Rezervacije hotela

Rezervacije hotela putem sajta omogućava da potpuno slobodno birate hotele i apartmane po samo Vama bitnim kriterijumima: po datumu polaska i povratka, po kategoriji, vrsti usluge, po ceni, lokaciji i sadržajima hotela. Odaberite mesto, datum dolaska, datum odlaska, broj noći, broj osoba i broj soba.

Cena koju dobijete preko ovog sistema je cena sa uračunatom boravišnom taksom i uslugom koju ste odabrali (bez prevoza) i nema skrivenih troskova.
Cena koju dobijete preko rezervacionog sistema je ista cena koju plaćate kod nas u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke. Po izvršenoj uplati rezervacije dobijate potvrdu rezervacije sa Ugovorom i voučer za hotel.

Korišćenjem on-line rezervacionih sistema ste sigurni da:

  • imate slobodu samostalnog kreiranja svog odmora
  • imate verovatno najpovoljniju cenu
  • dobijate mogućnost rezervacije velikog broja smeštaja
  • nema troškova rezervacije
  • nema skrivenih troškova

Pažljivo pročitajte uslove korišćenja sistema za koji se odlučite.

U slučaju da Vam sve ovo bude zamorno, popunite formular i mi ćemo Vam poslati ponudu na osnovu upita.

Kada ste odabrali smeštaj, vreme korišćenja i uslugu, pošaljite nam popunjem formular ili e-mail sa detaljima. Potrudićemo se da Vas kontaktiramo u najkraćemo roku.

Hvala Vam što nam ukazujete poverenje.

Do destinacije se prevezite na najpovoljniji način. Kontaktirajte nas i proverite uslove i cene za kupovinu avio karte ili autobuske karte.

Za sva putovanja u inostranstvo potrebno Vam je putno osiguranje.

Rezervacioni sistemi sa kojima sarađujemo:

Rezervacioni sistemi

Rezervacioni sistemi:

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!