Autobuske karte

Autobuske karte za autobuske linije u Srbiji, regionu i Evropi možete kupiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL Novi Sad. U saradnji sa partnerima omogućili smo putnicima mogućnost rezervacije i kupovine autobuskih karata za pojedine autobuske linije u Srbiji i međunarodne autobuske linije sa polaskom iz Srbije ka mestima u inostranstvu.

Autobuske karte i linije

Autobuske karte koje možete kupiti kod nas na linijama u Srbiji:

Autobuske karte koje možete kupiti kod nas na međunarodnim linijama:

Pratite link prema autobuskoj liniji koja Vas interesuje i saznajte cenu autobuske karte, red vožnje, mesta do kojih možete stići i napomene za putnike.

Autobuske karte možete kupiti na šalteru agencije ili ih naručiti na kućnu adresu putem kurirske službe. Plaćanje autobuske karte je isključivo u dinarina, a ukoliko je cena izražena u stranoj valutu plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke.

Pored autobuskih karata u turističkoj agencija MAESTRAL možete dobiti sve potrebne informacije koje se odnose na rezervaciju i kupovinu avio karte za sve destinacije.

Ukoliko imate potrebu za rezervacijom hotela u mesto koje putujete, podsećamo Vas da smo u mogućnosti da ponudimo izuzetno povoljne cene smeštaja u preko 350.000 hotela širom sveta.
Odvojite malo vremena i pošaljite nam upit za smeštaj i poslaćemo Vam ponudu smeštaja.
Kako bi nam pomogli da pošaljemo što bolju ponudu pošaljite nam opciono u kojem delu grada želite da odsednete, kategoriju hotel (*, **, ***, **** ili *****), planirani budžet,…
U najkraćem mogućem roku na mail Vam šaljemo ponudom smeštaja.

Call Now Button