Nova godina 2023

Nova godina 2023. Doček Nove godine se u većini zemalja organizovano proslavlja 31. decembra uz vatromet, šampanjac, slavlje, darove i naravno deda Mraza. Kao što ste već navikli i ove godine za doček Nove godine 2023. pripremili smo Vam veliki broj aranžmana u zemlji i inostranstvu. Aranžmani su sa autobuskim i avio prevozom. Pored već tradiconalnih aranzmana sa boravkom u hotelima, pripremili smo za Vas i novogodišnje aranžmane sa dočekom na trgovima u inostranstvu, bez noćenja u hotelima. Primetićete da pojedini programi za doček Nove godine imaju isti naziv i dužinu boravka. Razlika je u tome što su u pitanju programi za Novu godinu različitih organizatora i sami programi za doček Nove godine se razlikuju u terminu polaska i povratka, dužini boravka, broju noćenja, vrsti smeštaja,… Kao i za sve ostale aranžmane, tako i za aranžmane za doček Nove godine važe uslovi plaćanja na rate.

Nova Godina je pravo vreme za putovanje. To je period godine kada svi sa nestrpljenjem očekuju praznike poput Nove godine i Božića, svode posao na minimum i žele da otputuju negde sa porodicom i stvore nove uspomene. U decembru svetske metropole, romantični evropski gradovi i dvorci blistaju punim sjajem, trgovi su opremljeni specijalnim novogodišnjim bazarima, i prodavnice su pune poklona jer je period darivanja.

Ako ste ljubitelji dobrog provoda, druženja i vatrometa, glavni gradovi Evrope će vam pružiti sve to novogodišnjim putovanjem. Pored specifične novogodišnje euforije možete upoznati nove kulture i praznične običaje zemlje gde otputujete, jer svaka zemlja poseduje specifični praznični duh i ambijent u decembru. Zamiislite želju gde biste voleli da popijete šampanjac 31. decembra u ponoć, rezervišite na vreme i mi ćemo vas odvesti.

Kao i svake godine i ove smo za vas pripremili veliki izbor autobuskih i avio tura po Srbiji i Evropi za Novu godinu 2023. jer su zimski praznici najlepši praznični period u godini. Aranžmani se mogu rezervisati sa smeštajem u hotelu, bez smeštaja samo sa prevozom i broj dana može da varira u zavisnosti za koji aranžman se opredelite. Neki od najlepših i najtraženijih dočeka Nove godine koji će vas ostaviti bez daha i gde ćete zaista osetiti prazničnu magiju su doček Nove godine u Beču, Budimpešti, Krakovu, Rimu i Pragu.

Nova godina, Nova godina 2023, doček Nove godine, aranžmani za doček Nove godine

Najtraženiji aranžmani za doček Nove godine 2023. su:

Nova godina Beč – Aranžmani za doček Nove godine u Beču su isključivo na autobuskom prevozu. Razlikuju se po broju noćenja. Najpovoljniji su aranžmani koji uključuju samo autobuski prevoz (bez noćenja u Beču). Doček u svim varijantama je uglavnom na nekom od gradskih trgova u obavezan šampanjac, vatromet, horove, saher tortu, Mocart kugle, horove. Novogodišnji vašari su dostupni na više lokacija u gradu, i na njima možete uživati uz kuvano vino, punč, Mocart kugle,… Zabava na trgovima i ulicama Beča traje do ranih jutarnjih časova, dok prvog dana Nove godine u 10 sati ispred Gradske kuće na velikom ekranu možete uživati u nastupu Bečke filharmonije.

Nova godina Budimpešta – Novogodišnji aranžmani su isključivo vezani za putovanje autobusom. U ponudi se nalaze aranžmani koji podrazumevaju samo prevoz, i aranžmani sa boravkom od 1 do 3 noćenja. Boravak iskoristite za uživanje u Mađarskim specijalitetima: gulašu, langošu, palačinkama, dimnjak kolaču, doboš torti,… Doček u svim varijantama je uglavnom na nekom od gradskih trgova, na šetalištu pored Dunava, u Vaci ulici u obavezan šampanjac i vatromet.

Nova godina Krakov – Krakov je verovatno najlepši i turistima najinteresantiji grad u Poljskoj. Krakov se nalazi na listi svetske kulturne baštine Unesco. U ponudi su aranžmani sa autobuskim prevozom i boravkom od 3 noćenja. Boravak iskoristite za uživanje specijalitetima Poljske kuhinje: bigos (jelo od dinstanog kiselog kupusa), Poljski paprikaš, Pierogi (punjene knedle),… Nova Godina u Krakovu je jedinstveno iskustvo, zato spakujte kofere…

Nova godina Rim – Večni grad je naročito interesantan tokom Božićnih i Novogodišnjih praznika. Aranžmani su organizovani sa autobuskim i avio prevozom. Tokom Novogodišnjeg putovanja možete obići Vatikan, Tivoli, Termini, Crkva Santa Marija Madjore, Koloseum, Trg Venecija, Trg Republike, Via Veneto, Kampidoljo, Trg Barberini, Crkva Sv. Petra, Tvrdjava Sv. Andjela, Trg Naroda, Španski trg, Fontana di Trevi, Trg Navona,… Da li Vam doček Nove godine pored Koloseuma deluje zanimljivo?

Nova godina Prag – Prag je jedna od najpopularnijih destinacija za doček Nove godine.  Doček Nove godine se odvija na lepo ukrašenim ulicama i trgovima ovog predivnog grada, kao i u mnogobrojnim restoranima i pivnicama, uz veliki broj turista iz celog sveta. Aranžmani za doček Nove godine u Pragu se realizuju autobuskim ili avio prevozom. Ne propustite spektakularan vatromet u gradu na Vltavi…

Ukoliko Vam nijedan od ponuđenih programa za doček Nove godine 2023. ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Doček Nove godine, Doček 2023, Nova godina 2023

Call Now Button