Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina Ljubljana

Nova godina Ljubljana
Autobuski prevoz
4 DANA / 2 NOĆENJA

Doček Nove godine u Ljubljani

LJUBLJANA – BLED – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE – VELDEN – BOHINJ

TERMIN 29.12.2018. – 01.01.2018.

AUTOBUS / 4 DANA / 2 NOĆENJA

Nova godina Ljubljana: Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA LJUBLJANA:

1. DAN putovanja (petak 29.12.2018.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA
Polazak iz Novog Sada u 19:30 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 u 21:00 čas. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN putovanja (subota 30.12.2018.) LJUBLJANA – KRANJ
U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Kranju i smeštaj u hotel. Slobodno veče za šetnju kroz staro gradsko jezgro koje krase kuće iz 16. veka. Noćenje.

3. DAN (nedelja 31.12.2018.) KRANJ- WÖRTHERSEE & KLAGENFURT – VELDEN – DOČEK LJUBLJANA
DORUČAK. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet u Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada). U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje i povratak u hotel u Kranju. U večernjim satima doček u Ljubljani sa tradicionalno odličnim zabavnim programom za svačiji ukus, od folka, popa do panka koji se odvija na pet gradskih bina. SREĆNA NOVA GODINA! Povratak grupe u hotel u Kranju. Noćenje.

4. DAN (ponedeljak 01.01.2018.) KRANJ – BLED / BOHINJ – SRBIJA
DORUČAK.Odjava iz hotela i poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno vreme za šetnju i odmor uz kafu i originalnu „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite fakultativni izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“. U popodnevnim satima (oko 15 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska u Beograd i Novi Sad je oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA 105 €

 • doplata za jednokrevetnu sobu 60 €

OPIS HOTELA:

Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si – se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi, a sa hotelske terase možete spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta,
 • smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“),
 • usluge turističkog vodiča,
 • obilaske prema programu,
 • organizacione troškove.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)
 • troškove fakultativnih izleta, ulaznice za spomenike, muzeje i
 • sve programom nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Bohinj 5€;
 • Klagenfurt & Wörthersee sa Veldenom 15€

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Kompas Tourism & Travel

Pozovite nas