Nova godina LJUBLJANA

Nova godina LJUBLJANA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

LJUBLJANA – KOPER – PORTOROŽ – PIRAN – BLED – BOHINJ

Nova godina Ljubljana autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN PUTOVANA: 30.12.2023. – 03.01.2024.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA LJUBLJANA:

1.DAN: BEOGRAD / LJUBLJANA

Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN: LJUBLJANA

Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada gde ćete videti novi trg, kongresni trg, Prešernov trg , Franjevačku crkvu, Zmajski most…Slobodno vreme za individualno upoznavanje slovenačke prestonice. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima (posle 15.00 h). Doček Nove godine 2024 individualno u sopstvenoj organizaciji. SREĆNA NOVA GODINA! NOĆENJE.

3.DAN: LJUBLJANA / Fakultativno KOPER, PORTOROŽ i PIRAN / LJUBLJANA

DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Portorož. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradić i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Nastavak puta ka Portorožu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u istorijski grad Piran i šetnja do Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate. Slobodno vreme. Oko 19h predviđen polazak za Ljubljanu. Povratak u hotel. NOĆENJE

4.DAN: LJUBLJANA / Fakultativno BLED i BOHINJSKO jezero / BEOGRAD

DORUČAK. Odjava iz hotela, vožnja do Bleda. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. Nastavak puta do jednog od najvećih darova prirode Slovenije – Bohinjsko jezero. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča povratak u Ljubljanu po ostatak grupe. Predviđen polazak za Beograd oko 18.00 h. Noćna vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.DAN: BEOGRAD

Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA LJUBLJANA – 249€ / 239€*

* PROMO CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA:

Exe Lev Hotel (lanac EUROSTARS) 4* smešten na odličnoj lokaciji u centru Ljubljane. Gostima hotela na raspolaganju, recepciju,  restoran, bar. Sobe su opremljene sa  TWC-om, TV-om, fenom, klimom,   sefom (uz doplatu), mini barom (uz doplatu). Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje. https://www.eurostarshotels.co.uk/exe-hotels.html?referer_code=bs2gg13ww

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA LJUBLJANA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom
 • smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu
 • usluge turistickog vodica/ pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NOVA GODINA LJUBLJANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • gradsku taksu 3,13€ po osobi – plaća se na recepciji hotela
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera),
 • individualne troškove
 • ostale nepomenute troškove.

Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Portorož 40 € odrasli /35 € deca do 12 god,
 • Bled i Bohinjsko jezero 25 € odrasli /20 € deca do 12 god.

Minimalan broj prijavljenih za izlet je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije TRAVELLINO

Ukoliko Vam program Nova godina Ljubljana ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button