Vila SARTI INN Sarti Letovanje Sarti Halkidiki Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila SARTI INN Sarti

Vila SARTI INN Sarti
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen WiFi
80m

Vila SARTI INN Sarti je izgrađena 2011. godine i najluksuzniji je smeštaj sa bazenom. Nalazi se na 80m od mora. Studiji za 2 ili 3 osobe su na spratu, a studiji za 4 osobe u niskom prizemlju. Svi imaju SAT TV, internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Čišćenje studija kao i zamena posteljine vrše se dva puta tokom smene odnosno svakog trećeg ili četvrtog dana.

IZLETI SA SITONIJE

  • Robinzon/plava laguna – Najpopularniji izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se fantastično proveli, kupali na nestvarnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba ili suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina i uza u prelepim bojama zalaska sunca.  U kasnim poslepodnevnim časovima sledi povratak za Sarti uz sirtaki i veselu atmosferu raspevane i zadovoljne ROBINZON družine. Ukoliko imate sreće, može se desiti i da naiđete na delfine koji prate vaš brod…
  • Zaliv Toroneos – Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju, uživanju i ugodnom krstarenju po prelepim plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete prošetati i posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
  • Waterland – vodeni svet. Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Park raspolaže bazenima, toboganima, rekom i veštačkim jezerom, košarkaškim i teniskim terenom. Sjajna zabava za mlade i manje mlade!
  • Meteori – Još jedan dragulj Grčke je, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Na ogromnim stenama, uzdignuti do neba kao divovi, na ravnici Tesaliji, nalaze se pravoslavni manastiri. I danas ovde žive kaluđeri posvećeni Božijoj službi “između neba i zemlje”.  Tu možete videti impresivne i freske i ikone iiz vizantijskog perioda.
    Ovaj jedinstven geološki fenomen nalaze na spisku Uneskove Svetske baštine.
  • Sveta Gora – Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom. a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom ćemo proći pored predivnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadest manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeskom gradu, gde možete prošetati, ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
  • Grčko veče – Doživite neverovatan zalazak Sunca uz tradicionalni grčki ples i lokalnu kuhinju. Uživajte u grčkim specijalitetima, i domaćem vinu uz predivne zvuke buzukija i plesni nastup profesionalnih plesača koji će Vas kada se atmosfera zagreje pozvati da im se pridružite na podijumu. Ponesite sa sobom delić divne atmosfere koju nudi ovo veče kao nezaboravnu uspomenu sa letovanja.