morahalom

Banja Morahalom

Banja Morahalom Mađarska

Jednodnevni izlet Banja Morahalom sa šopingom u Segedinu

UŽIVANJE I ZABAVA ZA CELU PORODICU

SREDOM, SUBOTOM, NEDELJOM: Kombi, minibus, autobus

Banja Morahalom se nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km jugozapadno od Segedina. Morahalom ima oko 6000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske. Banja Morahalom i javna kupatila igraju značajnu ulogu u turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju.

[nggallery id=42]

Banja Eržebet u Morahalomu je locirana u blizini centralnog parka čije rastinje doprinosi miru i relaksaciji gostiju. Godine 1999. vode banje su dobile medicinsku kvalifikaciju. Inače, voda izbija sa 660 m dubine i ima alkalno-hidrogensko-karbonatski karakter, tako da je pogodna da se koristi kako za kupanje, tako i za piće.
Kupanje u banji Morahalom se posebno preporučuje kod upala, reumatskih oboljenja, kao i kod ginekoloških upalnih procesa, dok se pijenje vode koristi za tretmane zubnog karijesa i gastrointestinalnih oboljenja.
Gostima su na raspolaganju: 14 pokrivenih i 9 otvorenih  bazena, s tim da su zimi u funkciji svih 14 zatvorenih i dva otvorena bazena, od toga jedan wellness. Tu su, zatim, kupka uživanja, porodični tobogan, bazen za decu, djakuzi, velika lopta talasa, hodnik talasa, hidromasažna kabina, saune, masažne kade, fitnes hala, masaža i glinena maska za telo, solarijum i kozmetika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Novog Sada u 06:30 sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja preko Horgoša. Dolazak u banju Morahalom oko 09:00 sati. Slobodno vreme za kupanje. U popodnevnim satima (17:00) polazak za Segedin. Jednosatni šoping u tržnom centru Auchan (bivša Cora).
Dolazak u Novi Sad oko 21:00 sat, u  zavisnosti od stanja na granici.

CENA  ARANŽMANA:  
1.200 dinara  –  (grupa min 10 pax 1.100,00 din)

ARANŽMAN OBUHVATA:
– prevoz na relaciji Novi Sad- banja Morahalom- Segedin- Novi Sad;
– troškove organizacije i vodjstva programa.

CENA NE OBUHVATA:
– ulaznicu za bazen- orijentaciona cena 4-7 evra, u zavisnosti od kursa forinte, veličine i starosti grupe
– druge, nepomenute usluge;

VAŽNA NAPOMENA: U cenu  ulaznice je uključeno korišćenje svih bazena, saune i svih drugih sadržaja, osim masaže, kozmetike i depilacije.

OSIGURANJE: Agencija ga preporučuje jer Mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

Minimum za realizaciju programa je 40 osoba.
U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.

Uz ovaj program su važeći Opšti uslovi putovanja agencije Stalis-tours, Novi Sad Licenca OTP 101/2010

Inline
Inline