Izlet KRUPAJSKO VRELO

Izlet KRUPAJSKO VRELO
Autobuski prevoz

KRUPAJSKO VRELO

Izlet Krupajsko vrelo – autobusom / 1 dan

PROGRAM IZLETA KRUPAJSKO VRELO

Polazak autobusa iz Novog Sada u 6 časova sa parkinga železničke stanice pored Lokomotive. Polazak iz Beograda- stajalište NIS pumpa Steco Point, uz autoput u 7:15 časova (postoji mogućnost promene mesta polaska, a tačno mesto biće naknadno utvrđeno).

Nastavak puta pored stare vodenice, dolazite do uzanog puta uz zid od stene, gde se nalaze bazeni sa duguljastim pastrmkama. Nastavlajte dalje šumskom stazom i pred vama će se ukazati Krupanjsko vrelo. Plava boja na površini i zelenilo u okolini čini mesto nestvarnim.

Odlazak do Manastira Manasija i obilazak manastira koji je jedan od najznačajnijih spomenika srpske srednjovekovne kulture. Podigao ga je despot Stefan Lazarević, poznat i kao Visoki Stefan, čije se mošti, po mišljenju nekih stručnjaka, nalaze u južnom delu crkve ispod bele mermerne ploče…

Nakon obilaska manastira odlazak na Lisine i vodopad Veliki Buk (jedan od najlepših vodopada Srbije koji se nalazi na oko 400m nadmorske visine, visok preko 20 metara čija se penušavo bistra voda uz veliku buku stropoštava u prekrasno zeleno jezero koje je zbog svoje boje dobilo ime Zelenika.)

U podnožju vodopada nalaze se prelepi restorani sa baštama napravljenim na samim slapovima vodopada, okruženi pašnjacima, bogatom šumom, ribnjakom sa kalifornijskom pastrmkom, mini zoo vrtom… Pauza za odmor i ručak.

Na kraju, odlazimo do Resavske pećine. Organizovana fakultativna poseta uz pratnju vodiča. Resavska pećina je smeštena u krečnjačkom brdu Babina glava na nadmorskoj visini od 485 m. Ubraja se u red najstarijih pećina u našoj zemlji, jer je stara 80 miliona godina, a stariji nakit se procenjuje na oko 45 miliona godina. Temperatura u pećini je u oko 7 stepeni, obavezno ponesite jaknu.

U kasnim poslepodnevnim časovima povratak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA IZLET KRUPAJSKO VRELO

U CENU ARANŽMANA IZLET KRUPAJSKO VRELO JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
  • Razgledanje grada u pratnji vodiča;
  • Vodički servis i organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA IZLET KRUPAJSKO VRELO NIJE URAČUNATO:

  • Individualni troškovi;
  • Resavska pećina (ulaznica 350,00 dinara)
  • Ručak
  • Sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija organizator KOMPAS zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Ukoliko Vam izlet Krupajsko vrelo ne odgovara zbog destinacije ili termina pogledajte ostale ponude za putovanja po Srbiji

Call Now Button