Izlet SEVER VOJVODINE

Izlet SEVER VOJVODINE
Autobuski prevoz

ERGELA ZOBNATICA – SUBOTICA – PALIĆ – VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Izlet Sever Vojvodine – autobusom / 1 dan

TERMINI u 2024:
APRIL: 27.04.
MAJ: 18.05.

PROGRAM IZLETA SEVER VOJVODINE

Polazak iz Novog Sada je u 7:00h sa parkinga ispred nove autobuske stanice na Sentandrejskom putu, iza NIS-ove benzinske pumpe.

Prva destinacija koja se obilazi je ergela Zobnatica, najstarija ergela u Srbiji. Ergela pruža jedinstven doživljaj sa svojim panonskim stilom i prelepim okruženjem. Osim uzgajivačnice i štala u okviru ergele nalazi se muzej i kovačnica za izradu potkovica. Hipodrom se prostire na 32 hektara, a u njegovom sastavu nalaze se galopska i kasačka staza, kao i parkur za preponaše i manjež namenjen za zimsku obuku konja. Nakon obilaska Zobnatice nastavljamo put ka Subotici.

Izlet Sever Vojvodine
Ergela Zobnatica

SuboticaPalićko jezeroDolazak u Suboticu, preleg grad na severu Vojvodine. Prošetajte kroz šarene ulice i divite se prelepim arhitektonskim draguljima u Subotici, gradu koji očarava svojom multikulturalnošću, umetničkom scenom i bogatom istorijom, pružajući nezaboravno iskustvo svakom posetiocu.
Subotica Vas dočekuje svojim šarmantnim ulicama i istorijskim zdanjima. Prva stanica je impozantna Sinagoga, jedan od najlepših primera jevrejske sakralne arhitekture u ovom delu Evrope. Nastavljate do palate Miše Demetera, koja danas kući Gradski muzej, gde svaki kutak priča priču o bogatoj istoriji grada. Trg Slobode i Gradska kuća sa svojim neorenesansnim stilom očarava, dok trg cara Jovana Nenada i biblioteka s fontanama dodaju posebnu notu elegancije. Dolazimo i do zgrade pozorišta, jednog od najmodernijih u Srbiji, te prelepe zgrade Subotičke gimnazije. Ne propuštamo ni palatu Austro-ugarske banke, palatu Dušana Stojkovića, i zgradu nekadašnje Štedionice. Za sam kraj, palata Ferenca Rajhla, danas Savremena galerija, remek- delo najčuvenijeg subotičkog arhitekte.

Izlet Sever Vojvodine
Subotica

Nakon slobodnog vremena za istraživanje, krećemo prema Paliću. Otkrijte čaroliju jezera Palić i uživajte u mirnom ambijentu, prelepim pejzažima i brojnim aktivnostima na vodi, stvarajući nezaboravne trenutke opuštanja i relaksacije u ovoj oazi prirode na severu Vojvodine.
Palić koji sa svojim secesijskim vilama, prirodnom lepotom i najvećim prirodnim jezerom u Srbiji, nudi savršen beg od gradske vreve. Videćete pravu lepotu čuvenog Vodotornja, Ženskog štranda, Velike terase, i Muzičkog paviljona.
Za dodatno uživanje, fakultativno se možete opredeliti za vožnju katamaranom po Palićkom jezeru i posetu vinariji Zvonko Bogdan sa degustacijom vina i pričama o tamburici.

Izlet Sever Vojvodine
jezero Palić

U kasnim poslepodnevnim časovima povratak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA IZLET SEVER VOJVODINE – 2590,00 DINARA

U CENU ARANŽMANA IZLET SEVER VOJVODINE JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom,
 • Ulaznica za Zobnaticu – 250rsd,
 • Razgledanja u pratnji vodiča,
 • Usluge turističkog vodiča i organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA IZLET SEVER VOJVODINE NIJE URAČUNATO:

 • Individualni troškovi,
 • Ergela Zobnatica – vožnja kočijom – 250rsd, turističko jahanje 3 kruga – 400rsd,
 • Ulaznice za posete u Subotici – Gradska kuća sa Vidikovcem – 300rsd, Ulaznica za Sinagogu- 250rsd, palata Rajhla Ferenca – 50rsd,Gradski Muzej 150rsd,
 • Fakultativna vožnja katamaranom po Palićkom jezeru – 300 dinara po osobi,
 • Fakultativna poseta vinariji Zvonko Bogdan uz degustaciju tri vrste vina – (minimum 20 ljudi, obavezna prijava prilikom bukiranja izleta) – 1000 dinara po osobi,
 • Sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija organizator Astra tours zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

Ukoliko Vam IZLET SEVER VOJVODINE ne odgovara zbog destinacije ili termina pogledajte ostale ponude za putovanja po Srbiji

Call Now Button