Nova godina BUDIMPEŠTA

Nova godina BUDIMPEŠTA
Autobuski prevoz
BEZ NOĆENJA

BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA

Budimpešta Nova godina – autobusom / 2 dana / bez noćenja

USKORO

PROGRAM PUTOVANJA BUDIMPEŠTA NOVA GODINA:

1. DAN putovanja (31.12. subota) BEOGRAD – BUDIMPEŠTA
Sastanak grupe u 04.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 5:00 časova.
Ulaz putnika u Novom Sadu na parkingu kod Nove autobuske stanice, na uglu Sentandrejski puta i Puta Novosadskog partizanskog odreda, iza Nisove benzinske stanice u 6:00h.

Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Budimpeštu panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Praznični doživljaj grada na Dunavu upotpuniće romantično krstarenje Dunavom (fakultativno). Doček najluđe noći na peštanskim ulicama i trgovima (individualno). Srećna Nova godina!!!

2. DAN (01.01. nedelja) BUDIMPEŠTA – BEOGRAD
Posle ponoći, sastanak sa vodičem u dogovoreno vreme (oko 01.30h) na dogovorenom mestu, polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 09.00h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA BUDIMPEŠTA NOVA GODINA

OPIS HOTELA:

HOTEL B&B BUDAPEST CITY CENTER 3* se nalazi u blizini reke Dunav na oko 1,5 km od centra grada do koga se stiže za 10 minuta prevoyom ili za 20 minuta peške. U blizini hotela se nalaze nacionalni muzej, univerziteti i galerije. Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC, fenom, klimom i smart TV-om. Hotel poseduje terasu na krovu, bar, besplatan WiFi, fitnes centar,…
Usluga u hotelu: noćenje sa doručkom
https://www.hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA BUDIMPEŠTA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NOVA GODINA BUDIMPEŠTA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca po programu specijal ne ostvaruju popust.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Vožnja brodom 15 €,
 • Realizacija fakultativnih izleta zavisi ce od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika-a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Budimpešta Nova godina ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button