Argus tours

Argus tours

ARGUS TOURS je jedna od vodećih turističkih agencija- organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije ARGUS TOURS za Novi Sad.

Argus tours Novi Sad, Argus Novi Sad, Argus Novi Sad kontakt, Argus Novi Sad telefon

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator ARGUS TOURS objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju ARGUS TOURS Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se raznovrsna putovanja po Evropi, city break putovanja, letovanja, zimovanja, avio karte i još mnogo toga.

Turistička agencija ARGUS TOURS iz Beograda pruža izvanredna putovanja i avanture za sve ljubitelje turizma u Srbiji. Njihovi programi putovanja su raznovrsni i prilagođeni različitim interesovanjima turista. Bez obzira da li ste zaljubljenik u prirodu, kulturu, ili želite istražiti urbanu dinamiku, ARGUS TOURS ima nešto za svakoga.

Ono što izdvaja ovu agenciju su njihovi udobni i moderno opremljeni autobusi, koji omogućavaju udobno i sigurno putovanje. Njihovi iskusni vodiči su stručnjaci koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo tokom svake ture. Njihova posvećenost i entuzijazam prema turizmu čine svako putovanje posebnim.

ARGUS TOURS takođe ima prisustvo u Novom Sadu putem turističke agencije MAESTRAL, koja je ovlašćeni zastupnik. To znači da stanovnici Novog Sada mogu lako pristupiti programima putovanja i uslugama koje nudi ARGUS TOURS bez potrebe da putuju do Beograda. Ova saradnja čini putovanja još pristupačnijim i dostupnijim svima koji žele da istraže čari turizma.

Uz ARGUS TOURS i njihovu saradnju sa agencijom MAESTRAL, svako putovanje postaje nezaboravno iskustvo ispunjeno avanturom, kulturom i prijateljstvom.

U ponudi Argusa za letovanje nalaze se aranžmani za letovališta u Grčkoj, Turskoj, Malti, Bugarskoj i Egiptu.
U ponudi Argus toursa za letovanje u Grčkoj nalaze se letovališta u regijama Halkidiki, Katerini i Epir, kao i letovališta na ostrvima Tasos, Evia, Krf i Zakintos.
Za letovanje 2022. u Turskoj u ponudi su letovališta Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Alanja, Antalija, Kemer, Side i Belek, dok je u Egiptu to Hurgada.
Za letovanje 2022. u Bugarskoj su zastupljeni aranžmani za letovanje u mestima Nesebar, Sunčev breg, Primorsko, Kiten, Zlatni Pjasci i Čajka.
Novo u ponudi je letovanje na ostrvu Malta. Veliki izbor hotela, kao i česti letovi dovoljan su razlog da pogledate ponudu

Aranžmane agencije ARGUS TOURS u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Argus tours Novi Sad, Argus Novi Sad, Argus Novi Sad kontakt, Argus Novi Sad telefon

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije ARGUS TOURS. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

ARGUS NOVI SADTuristička agencija ARGUS poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 001/2010 i nalazi se na adresi Balkanska 51, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije ARGUS TOURS možete pronaći na web stranici www.argus.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button