Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Argus tours

Argus tours

Argus tours Novi Sad. ARGUS TOURS je jedna od vodećih turističkih agencija- organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije ARGUS TOURS za Novi Sad.

argus tours, argus tours novi sad, argus novi sad, argus

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator ARGUS TOURS objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju ARGUS TOURS Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se raznovrsna putovanja po Evropi, city break putovanja, letovanja, zimovanja, avio karte i još mnogo toga.

U ponudi Argusa za letovanje nalaze se aranžmani za letovališta u Grčkoj, Turskoj, Malti, Bugarskoj i Egiptu.
U ponudi Argus toursa za letovanje u Grčkoj nalaze se letovališta u regijama Halkidiki, Katerini i Epir, kao i letovališta na ostrvima Tasos, Evia, Krf i Zakintos.
Za letovanje 2020. u Turskoj u ponudi su letovališta Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Alanja, Antalija, Kemer, Side i Belek, dok je u Egiptu to Hurgada.
Za letovanje 2020. u Bugarskoj su zastupljeni aranžmani za letovanje u mestima Nesebar, Sunčev breg, Primorsko, Kiten, Zlatni Pjasci i Čajka.
Novo u ponudi je letovanje na ostrvu Malta. Veliki izbor hotela, kao i česti letovi dovoljan su razlog da pogledate ponudu

[symple_posts_grid unique_id=”” post_type=”post” taxonomy=”argus” term_slug=”argus” count=”8″ columns=”1″ pagination=”false” order=”DESC” orderby=”date” thumbnail_link=”post” img_crop=”true” img_height=”450″ img_width=”350″ title=”true” excerpt=”true” excerpt_length=”30″ read_more=”true”]

Aranžmane agencije ARGUS TOURS u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Argus tours Novi Sad, Argus Novi Sad, Argus Novi Sad kontakt, Argus Novi Sad telefon

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije ARGUS TOURS. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

ARGUS NOVI SADTuristička agencija ARGUS poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 001/2010 i nalazi se na adresi Balkanska 51, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije ARGUS TOURS možete pronaći na web stranici www.argus.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

 


Slične ponude

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!