Mediteraneo

Mediteraneo

MEDITERANEO je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište MEDITERANEO agencije je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije MEDITERANEO za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator MEDITERANEO objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju MEDITERANEO Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

Agencija MEDITERANEO je specijalizovana za grčka ostrva, i u ponudi se nalazi preko 30 ostrva, kako čarteri tako i individualni polasci.

Aranžmane agencije MEDITERANEO u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije MEDITERANEO. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija MEDITERANEO poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 138/2010, a poslovnica se nalazi na adresi Hajduk Veljkov venac 6, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije MEDITERANEO možete pronaći na web stranici https://www.mediteraneo.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button