Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nitravel

Nitravel

NITRAVEL je jedna od turističkih agencija- organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište agencije nalazi se u Nišu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije Nitravel za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator NITRAVEL objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju NITRAVEL Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se raznovrsna putovanja po Evropi, city break putovanja, letovanja, zimovanja, avio karte i još mnogo toga.

U ponudi agencije Nitravel za letovanje nalaze se aranžmani za letovališta u Grčkoj i Bugarskoj.
U ponudi za letovanje u Grčkoj nalaze se letovališta u regijama Halkidiki, Katerini, Sveti Đorđe i Epir, kao i letovališta na ostrvima Tasos i Lefkada.
U Bugarskoj su zastupljeni aranžmani za letovanje u mestima Nesebar, Sunčev breg, Primorsko, Kiten, Zlatni Pjasci i Čajka.

Aranžmane agencije NITRAVEL u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije NITRAVEL. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija NITRAVEL poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 087/2010 i nalazi se na adresi Obrenovićeva 46, TC „Kalča“ lokal D73, Niš. Kompletnu ponudu turističke agencije NITRAVEL možete pronaći na web stranici www.nitravel.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA


Slične ponude

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!