Atlantic travel

Atlantic travel

ATLANTIC TRAVEL je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište ATLANTIC TRAVEL-A je u Jagodini. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije ATLANTIC TRAVEL za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator ATLANTIC TRAVEL objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju ATLANTIC TRAVEL Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se aranžmani za letovanje u Grčkoj, kao i crnogorsko primorje. Grčka podrazumeva ponudu apartmanskog smeštaja na Halkidikiju, olimpsku regiju, regiju Sveti Đorđe, jonsku regiju, Peloponez, Pilion, ostrvo Tasos i Evia.

Aranžmane agencije ATLANTIC TRAVEL u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije ATLANTIC TRAVEL. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija ATLANTIC TRAVEL poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 325/2010, a poslovnice se nalaze u Beogradu, Jagodini i Kragujevcu. Kompletnu ponudu turističke agencije ATLANTIC TRAVEL možete pronaći na web stranici https://www.atlantic.travel

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button