Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Astra travel

Astra travel

ASTRA TRAVEL je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište ASTRA TRAVELA je u Beogradu, na adresi Svetozara Markovića 4. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije ASTRA TRAVEL za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator ASTRA TRAVEL objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju ASTRA TRAVEL Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije ASTRA TRAVEL pretežno se nalazi ponuda aranžmana vezana za letovanje u mestima na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. U ponudi se nalaze letovališta Sarti, Kalamitsi, Vurvuru, Porto Koufo, Toroni, Neos Marmaras, Nikiti, Metamorfozis, Gerakini, Psakoudia,…

Aranžmane agencije ASTRA TRAVEL u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije ASTRA TRAVEL. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija ASTRA TRAVEL poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 85/2010, a poslovnice se nalaze na adresama Svetozara Markovića 4 i Đorđa Stanojevića 11 u Beogradu. Kompletnu ponudu turističke agencije ASTRA TRAVEL možete pronaći na web stranici https://www.astratravel.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA


Slične ponude

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!