Moj svet

Moj svet

MOJ SVET je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište agencije MOJ SVET je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije MOJ SVET za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator MOJ SVET objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju MOJ SVET Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se aranžmani za letovanje u Grčkoj, i to pretežno apartmanski i hotelski smeštaj u regijama Halkidiki, Sveti Đorđe i Olimpskoj regiji.

Aranžmane agencije MOJ SVET u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije MOJ SVET. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija MOJ SVET poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 77/2014, a poslovnica se nalazi na adresi Strahinjića Bana 30/2, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije MOJ SVET možete pronaći na web stranici https://www.mojsvet.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button