Plana tours

Plana tours

PLANA TOURS je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije Plana tours za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator PLANA TOURS objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju PLANA TOURS Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se raznovrsna putovanja po Evropi, city break putovanja, letovanja, zimovanja, avio karte i još mnogo toga.

U ponudi agencije PLANA TOURS za letovanje nalaze se aranžmani za letovališta u Grčkoj, Italiji, Španiji, Bugarskoj, Turskoj, Crnoj Gori i Egiptu (Hurgada).
U ponudi za letovanje u Grčkoj nalaze se letovališta u regijama Halkidiki, Katerini, Sveti Đorđe i Epir, kao i letovališta na ostrvima Lefkada, Rodos, Skijatos i Evia.
U Italiji su zastupljeni aranžmani za letovanje u mestima Rimini, Lido di Jesolo i ostrvo Sicilija.
U ponudi Španije nalaze se letovališta u oblasti Kosta Brava.
Ponuda za Bugarsku obuhvata Nesebar, Sunčev breg, Zlatne pjaske, Albenu i Sveti Vlas.
U ponudi za letovališta u Turskoj su Egejska i Antalijska regija.
Crnogorsko primorje obuhvata hotelsku ponudu hercegnovske, bokokotorske, budvanske, barske i ulcinjske rivijere.

Aranžmane agencije PLANA TOURS u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije PLANA TOURS. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija PLANA TOURS poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 506/2010, a poslovnice se nalaze na adresama Nušićeva 21 i Đorđa Stanojevića 11đ u Beogradu kao i u Momira Gajića 21, Velika Plana. Kompletnu ponudu turističke agencije PLANA TOURS možete pronaći na web stranici https://www.planatours.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Turistička agencija PLANA TOURS, smeštena u Beogradu, pruža nezaboravna putovanja i iskustva za sve entuzijaste turizma. Njihovi raznovrsni programi putovanja zadovoljavaju različite interese i preferencije putnika, obezbeđujući da svako putovanje bude jedinstveno i uzbudljivo iskustvo.

Stručni vodiči su pravi entuzijasti za turizam, spremni da svojim znanjem i strašću obogate vaše putovanje. Takođe, zaposleni u agenciji PLANA TOURS su posvećeni pružanju vrhunske usluge i ispunjenju svih potreba putnika.

Već dugi niz godina postoji odlična saradnja između agencije PLANA TOURS i turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu. Turistička agencija MAESTRAL je ovlašćeni zastupnik PLANA TOURS-a, što znači da građani Novog Sada mogu lako pristupiti bogatim programima putovanja i uslugama ove renomirane agencije bez potrebe za putovanjem do Beograda. Ova saradnja čini putovanja još pristupačnijim i dostupnijim svima koji žele da istraže čari turizma uz PLANA TOURS.

Uz PLANA TOURS i njihovu saradnju sa agencijom MAESTRAL, svako putovanje postaje avantura puna otkrića, kulture i nezaboravnih trenutaka.

Call Now Button