Nova godina VENECIJA

Nova godina VENECIJA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

VENECIJA NOVA GODINA 2024

Nova godina Venecija 2024 – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN PUTOVANJA: 29.12.2023. – 02.01.2024.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA VENECIJA 2024:

1.DAN putovanje (petak 29.12): BEOGRAD – TRST
Sastanak grupe u 18:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 19:00h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (subota 30.12.): TRST / VENECIJA ( okolina – oblast Veneto)
Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na informativno razgledanje grada – pešačka tura (uži centar i srpska crkva Sv.Spiridona). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim satima i odlazak u jedan od poznatijih šoping centara od poznatijih šoping centara u Evropi – Palmanova. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja i smeštaj u hotel u oblasti Veneto . NOĆENJE.

3.DAN (nedelja 31.12.): VENECIJA (okolina -oblast Veneto) – VERONA – VENECIJA/ VENECIJA (okolina -oblast Veneto)
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za i Veronu gradu čuvenom po najpoznatijoj legendi Romea i Julije (Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalideri, Romeova kuća, Julijin balkon) . Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni izlet za Veneciju – (odlazak do luke Punta Sabbioni i vožnja brodom do trga Sv. Marka , razgledanje grada pešice – trg Sv. Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdisaja,…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti I individualni doček Nove Godine. SREĆNA NOVA GODINA!!!! U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na venecijanskoj rivi. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (ponedeljak 01.01.) : VENECIJA (okolina – oblast Veneto) – TREVISO – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili a mi Vam predlažemo fakultativni izlet za Treviso : katedrala Duomo, Palazzio dei Trecento, ulica Calmaggiore, u Trevisu – Slobodno vreme za individualne aktivnosti… U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Noventu po ostatak grupe. Polazak za Beograd u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5.DAN putovanje (utorak 02.01.) : BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA VENECIJA 2024 – 179€/159€*

*PROMO CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ SOBA

OPIS HOTELA:

Smestaj putnika ce biti u okolini LIDO DI JESOLO: Eurorest 3*, Prata Verde 3* Palladio 3* Citta Di Conegliano 3*, Eurorest 3*, Park Hotel Venezia 3*, POINT HOTEL4, * Hotel Poppi 4*, Venice Palace 4* , Primhotel 4*, Alla Rotonda 3* , Ragno 3*, Grifone 3* , Christian 3*, Amalfi 3* Bettina 3*, Vianello 3*, Margherita 3*, Miami 3*, Tokio 3* , Verdi 3*, Portofino 3* ili slični – u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta hotela i perioda boravka. Hoteli se nalaze u u mestima , Conigliano, Prata Di Poredone, San Fiori, Oderzo, Stra , Noventa di Piave, Treviso Preganziol, Silea, Dolo, Mogliano Veneto, Mestre , Marghera, Spinea, Piove di Sacco, Mira , Stra, Mirano , Lido Di Jesolo , i sličnim … Hoteli raspolažu salom za doručak i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, TV-om. Doručak je kontinentalni. www.euroresthotel.it,
www.prataverde.it https://www.albergopalladio.it/ www.hotelcittadiconegliano.it www.parkvenezia.com/ www.pointhotel.it/ www.primhotel.it hotelpoppi.com/https://www.venicepalacehotel.com/en/ http://www.hotelgrifonejesolo.it/en/ https://www.ragnohoteljesolo.it/ https://www.hotelchristian.info/en https://www.hotel-amalfi.it/ http://hotel-bettina.lido-di jesolo.hotels-veneto.com/en/ https://www.hotelvianello.it/it/ www.margheritahotel.it https://miami-hotel-lido-di-jesolo.booked.net/https://www.hotel-tokio.it/https://www.hotelverdijesolo.com/enhttps://www.hotelportofino.it/en

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA VENECIJA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenje sa doručkom,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NOVA GODINA VENECIJA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 60€
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Venecija – 35€ odrasli / 30€ deca,
 • Verona – 30€ odrasli / 25€ deca,
 • Treviso – 25€ odrasli / 15€ deca,
 • Realizacija fakultativnih izleta zavisi ce od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika-a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina VENECIJA 2024 ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button