Nova godina VENECIJA

Nova godina VENECIJA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

VENECIJA NOVA GODINA 2023

Nova godina Venecija 2023 – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN PUTOVANJA: 29.12.2022. – 02.01.2023.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA VENECIJA 2023:

1.DAN putovanje (četvrtak 29.12): BEOGRAD – TRST
Sastanak grupe u 19:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 20:00h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (petak 30.12.): TRST / NOVENTA DI PIAVE
Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na informativno razgledanje grada – pešačka tura (uži centar i srpska crkva Sv. Spiridona). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim satima i odlazak u jedan od poznatijih šoping centara od poznatijih šoping centara u Evropi – Palmanova. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja i smeštaj u hotel u Noventi Di Piave . NOĆENJE.

3.DAN (subota 31.12.): NOVENTA DI PIAVE / fakultativno VERONA / Fakultativno VENECIJA / NOVENTA DI PIAVE
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za i Veronu gradu čuvenom po najpoznatijoj legendi Romea i Julije (Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalideri, Romeova kuća, Julijin balkon). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni izlet za Veneciju – (odlazak do luke Punta Sabbioni i vožnja brodom do trga Sv. Marka , razgledanje grada pešice – trg Sv. Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdisaja,…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti I individualni doček Nove Godine. SREĆNA NOVA GODINA!!!! U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na venecijanskoj rivi. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja 01.01.) : NOVENTA DI PIAVE / Fakultativno TREVISO / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili a mi Vam predlažemo fakultativni izlet za Treviso : katedrala Duomo, Palazzio dei Trecento, ulica Calmaggiore, u Trevisu – Slobodno vreme za individualne aktivnosti… U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Noventu po ostatak grupe. Polazak za Beograd u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5.DAN putovanje (ponedeljak 02.01.) : BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA VENECIJA 2023 – 159€

OPIS HOTELA:

Hotel NOVENTA 4*
Hotel je smešten na oko 300m udaljenosti od outleta Noventa Di Piave. Hoteli raspolažu salom za doručak i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, fenom, TV-om, sefom (uz doplatu). Doručak je kontinentalni.
www.noventahotel.it

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA VENECIJA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenje sa doručkom,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NOVA GODINA VENECIJA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 60€

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Venecija – 35€ odrasli / 30€ deca,
 • Verona – 25€ odrasli / 20€ deca,
 • Treviso – 20€ odrasli / 15€ deca,
 • Realizacija fakultativnih izleta zavisi ce od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika-a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina VENECIJA 2023 ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button