Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa

Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa
Avio prevoz Televizor Klima Bazen WiFi 4*
250m

Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa Kipar je kategorisan sa 4* i nalazi se na oko 240 metara udaljenosti od najbliže plaže Pantachou u letovalištu Aja Napa na ostrvu Kipar. Udaljen je 750 metara od centra letovališta, od popularne plaže Nissi oko 4 kilometra.

HOTEL GAIA SUN N BLUE AJA NAPA KIPAR GALERIJA

HOTEL GAIA SUN N BLUE AJA NAPA KIPAR CENOVNIK

NOĆENJE SA DORUČKOM
[table “x” not found /]

POLUPANSION
[table “x” not found /]

HOTEL GAIA SUN N BLUE AJA NAPA KIPAR MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPIS HOTELAUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM AVIONOMNAPOMENA

HOTEL GAIA SUN N BLUE AJA NAPA KIPAR SADRŽAJ:

U sastavu hotela GAIA SUN N BLUE nalazi se recepcija, soba za prtljag, restoran, lounge za pušače, WiFi, sala za sastanke, bazen na otvorenom, zatvoren bazen sa đakuzijem, teretana, spa centar i sauna (uz doplatu).

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali organizator putovanja nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu.

HOTEL GAIA SUN N BLUE AJA NAPA KIPAR SMEŠTAJ:

Hotel poseduje dvokrevetne sobe sa francuskim ili twin krevetima i mogućnošću pomoćnog ležaja (sofa na rasklapanje) za dete ili treću odraslu osobu, kao i baby cot-a za bebu do 2 godine.
Sve sobe su standardne, moderno opremljene klima uređajem, SAT TV-om, WiFi-jem, kupatilom sa TWC-om ili kadom i fenom, sefom, mini barom (uz doplatu) i setom za kafu/čaj i privatnim balkonom.
Standardne sobe mogu imati pogled na grad (Inland View), bočni pogled na more (Side Sea View) ili pogled na more (Sea View). Mogu smestiti maksimum 3 osobe.
Jednokrevetne sobe su opremljene kao standardne sobe i mogu imati bočni pogled na more.

Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu

Usluga: ND – noćenje sa doručkom ili PP – polupansion

Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel GAIA SUN N BLUE

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.
PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Beograd – Kipar. Individualan dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Predviđeno poletanje za Larnaku u odnosu na vreme izabranog leta, a prema objavljenom redu letenja avio kompanije Air Serbia. Predviđeno sletanje u Larnaku prema objavljenom redu letenja avio kompanije u odnosu na izabran let. Transfer do hotela u Aja Napi. Smeštanje u hotel. Noćenje.
2.-7/8/9/10.dan: Kipar. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
8/9/10/11.dan: Kipar – Beograd. Napuštanje soba u naznačeno vreme za check out (prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti do organizovanog transfera. Transfer do aerodroma u određeno vreme u odnosu na informaciju inopartnerske agencije. Organizovan transfer do aerodroma u Larnaki. Predviđeno vreme leta za Beograd u odnosu na izabran let, a prema objavljenom redu letenja avio kompanije Air Serbia prema lokalnom vremenu. Kraj programa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

Važna napomena za vreme poletanja: Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

U CENU JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Kipar-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (redovna linija),
 • Avio takse (trenutno 63,80€), avio takse koje su podložne promenama (tačan iznos doplate za gorivo biće poznat 5 dana pred put)
 • dozvoljeni ručni prtljag 8 kg – dimenzija 40x23x55cm po osobi,
 • individualne ili grupne transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
 • smeštaj u odabranom hotelu i tipu sobe,
 • boravak na bazi izabranog broja noćenja i usluge,
 • usluge predstavnika lokalne agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja,

U CENU NIJE UKLJUČENO:

POPUSTI I DOPLATE:

 • U određenim hotelima moguć smeštaj do 2 dece u standardnoj sobi na upit,
 • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi,
 • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu i plaćaju 49€,
 • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana,
 • U određenim hotelima je minimalni broj noćenja 4,
 • Hotel može ponuditi smeštaj po višoj ceni za broj noćenja koji je manji od 4,
 • U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

SVE REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT !

 • CENA JE RAĐENA NA BAZI OSNOVNE, NAJPOVOLJNIJE TARIFE AVIO PREVOZNIKA, UKOLIKO NEMA MESTA NA POMENUTOJ TARIFI, MOGUĆE JE PUTOVATI UZ DOPLATU PO CENI SLEDEĆE RASPOLOŽIVE TARIFE.
 • PUTNICI ĆE U ROKU OD 72H OD DANA REZERVACIJE BITI OBAVEŠTENI O STATUSU ISTE I UKOLIKO REZERVACIJA NE BUDE POTVRĐENA OD STRANE HOTELA ILI AVIO KOMPANIJE
 • KADA SE JEDNOM AVIO KARTA IZDA, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE U SLUČAJU OTKAZA ARANŽMANA; NE MOŽE SE MENJATI (DATUM I DESTINACIJA); NE MOŽE SE PRENETI NA DRUGOG PUTNIKA, A PREMA PRAVILIMA AVIO PREVOZNIKA!!!

VAŽNA NAPOMENA ZA REZERVACIJE:

 • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu.
 • Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • Hotelski smestaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 72 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
 • PO POTVRDI REZERVACIJE I UPLATI AKONTACIJE, IZDAJE SE AVIO KARTA. KADA SE JEDNOM AVIO KARTA IZDA, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE, A PREMA PRAVILIMA AVIO PREVOZNIKA!!!
 • U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka (svako korišćenje nakon toga se plaća na recepciji).
 • Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Hotel zadržava pravo da u toku zimske sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
 • U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela.

OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE HOTELIJERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

VAŽNA NAPOMENA:

 • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

NAPOMENA:

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
 • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
 • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
 • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel GAIA SUN N BLUE Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.


Slične ponude

Call Now Button