Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa

Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa
Avio prevoz Televizor Klima Bazen WiFi 3*
15 minuta

Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa Kipar je porodičan hotel apartmanskog tipa kategorisan sa 3* i nalazi se na oko 15 minuta hoda udaljenosti od plaže Makronissos u letovalištu Aja Napa na ostrvu Kipar. Udaljen je oko 5 kilometara od centra letovališta.

HOTEL LOUTSIANA APARTMENTS AJA NAPA KIPAR GALERIJA

HOTEL LOUTSIANA APARTMENTS AJA NAPA KIPAR CENOVNIK

NOĆENJE SA DORUČKOM
[table “x” not found /]

POLUPANSION
[table “x” not found /]

HOTEL LOUTSIANA APARTMENTS AJA NAPA KIPAR MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPIS HOTELAUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM AVIONOMNAPOMENA

HOTEL LOUTSIANA APARTMENTS AJA NAPA KIPAR SADRŽAJ:

U sastavu hotela LOUTSIANA APARTMENTS nalazi se recepcija, restoran, bazen, bar, teretanu i wellness.

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali organizator putovanja nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu.

HOTEL LOUTSIANA APARTMENTS AJA NAPA KIPAR SMEŠTAJ:

Hotel poseduje različite tipove smeštajnih jedinica.
Deluxe studio apartmani su površine od oko 32m2, opremljeni čajnom kuhinjom opremljenom za pripremu lakih obroka, delom za sedenje, TV-om, WiFi-jem, sefom, telefonom, klima uređajem, kupatilom sa kadom/TWC-om i fenom, balkonom. Poseduju francuski ili dva twin kreveta i sofom na rasklapanje. Mogu smestiti maksimum 3 osobe.
Luxury sobe je površine od oko 32m2, moderno opremljene sa TV-om, WiFi-jem, sefom, telefonom, klima uređajem, mini čajnom kuhinjom sa setom za kafu/čaj, kupatilom sa kadom/ TWC-om i fenom, balkonom sa stolicama. Poseduju francuski ili dva twin kreveta uz mogućnost sofe na rasklapanje. Mogu smestiti maksimum 3 osobe.
One bedroom apartmani su površine od 48m2, sastoje se od dve prostorije: odvojene spavaće sobe sa twin krevetima i dela za sedenje sa 2 sofe ili krevetom na rasklapanje. Opremljene su kao i deluxe studio. Mogu smestiti maksimum 5 osoba (2 odraslih i 3 dece ili maksimum 4 odrasle osobe bez dece).

Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu

Usluga: ND – noćenje sa doručkom ili PP – polupansion

Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel LOUTSIANA APARTMENTS

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 40% po putniku prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.
PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Beograd – Kipar. Individualan dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Predviđeno poletanje za Larnaku u odnosu na vreme izabranog leta, a prema objavljenom redu letenja avio kompanije Air Serbia. Predviđeno sletanje u Larnaku prema objavljenom redu letenja avio kompanije u odnosu na izabran let. Transfer do hotela u Aja Napi. Smeštanje u hotel. Noćenje.
2.-7/8/9/10.dan: Kipar. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
8/9/10/11.dan: Kipar – Beograd. Napuštanje soba u naznačeno vreme za check out (prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti do organizovanog transfera. Transfer do aerodroma u određeno vreme u odnosu na informaciju inopartnerske agencije. Organizovan transfer do aerodroma u Larnaki. Predviđeno vreme leta za Beograd u odnosu na izabran let, a prema objavljenom redu letenja avio kompanije Air Serbia prema lokalnom vremenu. Kraj programa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

Važna napomena za vreme poletanja: Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

U CENU JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Kipar-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (redovna linija),
 • Avio takse (trenutno 63,80€), avio takse koje su podložne promenama (tačan iznos doplate za gorivo biće poznat 5 dana pred put)
 • dozvoljeni ručni prtljag 8 kg – dimenzija 40x23x55cm po osobi,
 • individualne ili grupne transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
 • smeštaj u odabranom hotelu i tipu sobe,
 • boravak na bazi izabranog broja noćenja i usluge,
 • usluge predstavnika lokalne agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja,

U CENU NIJE UKLJUČENO:

POPUSTI I DOPLATE:

 • U određenim hotelima moguć smeštaj do 2 dece u standardnoj sobi na upit,
 • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi,
 • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu i plaćaju 49€,
 • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana,
 • U određenim hotelima je minimalni broj noćenja 4,
 • Hotel može ponuditi smeštaj po višoj ceni za broj noćenja koji je manji od 4,
 • U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

SVE REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT !

 • CENA JE RAĐENA NA BAZI OSNOVNE, NAJPOVOLJNIJE TARIFE AVIO PREVOZNIKA, UKOLIKO NEMA MESTA NA POMENUTOJ TARIFI, MOGUĆE JE PUTOVATI UZ DOPLATU PO CENI SLEDEĆE RASPOLOŽIVE TARIFE.
 • PUTNICI ĆE U ROKU OD 72H OD DANA REZERVACIJE BITI OBAVEŠTENI O STATUSU ISTE I UKOLIKO REZERVACIJA NE BUDE POTVRĐENA OD STRANE HOTELA ILI AVIO KOMPANIJE
 • KADA SE JEDNOM AVIO KARTA IZDA, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE U SLUČAJU OTKAZA ARANŽMANA; NE MOŽE SE MENJATI (DATUM I DESTINACIJA); NE MOŽE SE PRENETI NA DRUGOG PUTNIKA, A PREMA PRAVILIMA AVIO PREVOZNIKA!!!

VAŽNA NAPOMENA ZA REZERVACIJE:

 • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu.
 • Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • Hotelski smestaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 72 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
 • PO POTVRDI REZERVACIJE I UPLATI AKONTACIJE, IZDAJE SE AVIO KARTA. KADA SE JEDNOM AVIO KARTA IZDA, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE, A PREMA PRAVILIMA AVIO PREVOZNIKA!!!
 • U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka (svako korišćenje nakon toga se plaća na recepciji).
 • Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Hotel zadržava pravo da u toku zimske sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
 • U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela.

OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE HOTELIJERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.

VAŽNA NAPOMENA:

 • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

NAPOMENA:

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
 • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
 • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
 • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LOUTSIANA APARTMENTS Aja Napa Kipar iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Kipar.


Slične ponude

Call Now Button