Hotel SUN HALL Larnaka

Hotel SUN HALL Larnaka
Avio prevoz Televizor Klima Bazen WiFi 4*

Hotel SUN HALL Larnaka je kategorisan sa 4* i nalazi se na 100 metara udaljenosti od plaže, i 3000 metara udaljenosti od centra letovalište Larnaka na ostrvu Kipar. Aerodrom je udaljen 6 kilometara.
U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, bar, bazen, teretana, parking. Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju.
Usluga u hotelu: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto-samoposluženje).
Mogućnost doplate: polupansion (doručak/večera-švedski sto-samoposluženje).

Sobe sadrže: klima uređaj (besplatno), sef (uz doplatu), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), kupatilo sa fenom, balkon/terasa.

Više informacija na sajtu hotela

GALERIJA HOTEL SUN HALL LARNAKA

CENOVNIK HOTEL SUN HALL LARNAKA

LEGENDA: NA – najam apartmana / ND – noćenje sa doručkom / PP – polupansion / PA – pun pansion / AI – All Inclusive (sve uključeno po pravilima hotela) / PAI – premium All inclusive

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratna avio karta na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd , redovna linija AIR SERBIA
 • Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 7/8 noćenja
 • Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 48.00€ za odrasle i decu preko 2 godine. Iznos taksi je podložan promeni
 • YQ taksa – doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja
 • Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja
 • Boravišna taksa
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19 osiguranje

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Air Serbia
 • PCR test u iznosu od 6000 RSD – Vlada Republike Kipar je donela odluku da je, počevši od 24.09.2020., za ulazak na Kipar, za državljane Republike Srbije, potrebno priložiti negativan PCR test na COVID-19 ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 12 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test
 • putnici koji su do 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (proveriti listu zemalja) neće biti u mogućnosti da putuju, obzirom na to da je za pomenute putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana po dolasku na Kipar;
 • Individualne troškove
 • Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela)
 • Deca od 0-2 godine plaćaju 20€ troškove avio prevoza
 • osiguranje od otkaza putovanja – preporuka agencije
 • Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika
 • PCR test ne stariji od 72 sata koji je OBAVEZAN za sve putnike uzrasta preko 12 godina

PROGRAM PUTOVANJA

8 dana / 7 noćenja

1. dan Beograd – Larnaka/Kipar: Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA (PCR test ne sme biti stariji od 72h od momenta uzorkovanja do predviđenog vremena leta poletanja aviona, deca uzrasta do 12 godina nisu u obavezi da prilože PCR test, putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar) sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla (za odrasle i decu obavezno nošenje zaštitnih maski na aerodromu i u avionu) i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije.
Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Direktan let. Poletanje za Larnaku u 00:05 sati (JU886). Dolazak u Larnakuu 03:30 sati.
Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do izabranog hotela, putnici mogu ODMAH ući u svoje sobe (early check in) u sledećim hotelima:
Adams beach, Oceanos Beach Boutique, Nestor, Limanaki, Aktea Beach Village. Gosti iz ostalih hotela ulaze u sobe nakon 14h ili ranije u zavisnosti od raspolozivosti soba u hotelu. Noćenje.
Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom,kao i kombinacijom više vrsta prevoza,a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati i drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. do 7.dan Kipar: slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor.Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

8.dan Larnaka/Kipar – Beograd: napuštanje soba najkasnije do 01:00h (ili ranije u zavisnosti od vremena transfera i poletanja aviona ili u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), transfer na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan let do Beograda. Poletanje za Beograd u 04:15 sati (let JU887). Dolazak u Beograd u 05:50 sati. Završetak usluge.

* Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski – uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 299EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijava, a ostatak 10 dana pre polaska
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.
Call Now Button