Izlet ARAD

Izlet ARAD
Autobuski prevoz
2600 din

IZLET ARAD

Jednodnevni izlet u Arad Rumunija

IZLET  AUTOBUSOM

TERMINI U 2024.:

APRIL: 27.04.

Arad je grad u zapadnom delu Rumunije, smešten na obalama reke Mureš. Ovaj grad bogate istorije i raznovrsne kulture nudi posetiocima mnogo toga da vide i dožive. Jedna od najupečatljivijih znamenitosti u Aradu je tvrđava Arad, koja se nalazi na obali reke Mureš. Ova impozantna tvrđava datira iz 17. veka i svedoči o burnoj prošlosti grada. Posetioci mogu istražiti njene kule, zidine i bastione, dok u isto vreme uživaju u prelepom pogledu na okolinu.

Izlet u Arad
Izlet u Arad

PROGRAM PUTOVANJA IZLET TEMIŠVAR

Polazak autobusa iz Novog Sada, sa parkinga kod Nove autobuske stanice na Sentandrejskom putu u 06:00 h. Vožnja preko Zrenjanina do graničnog prelaza Srpska Crnja. Nastavak putovanja do Arada.

Po dolasku u grad poseta Srpskoj Pravoslavnoj crkvi u kojoj je sahranjen Sava Tekelija. Zatim panoramsko i pešačko razgledanje kulturno – istorijskih znamenitosti centra grada: zdanja podignuta po projektu Milana Tabakovića, Minoritska crkva, Palata Aradsko-čanadske železničke direkcije, Nojmanova palata, Feldesova palata, ostala arhitektonski vredna zdanja Arada: Gradska kuća (podignuta 1865. godine, u stilu flamanske neorenesanse; arh. Pekár Francisc), Palata kulture (sagrađena u eklektičkom stilu, 1913. god.; arh. Szántay Lajos), Trg Avram Janku, Državni teatar iz 1874. godine (neoklasicizam; arh. Anton Czigler). Slobodno vreme za šetnju. Odlazak u jedan od tržnih centara u Aradu. Slobodno vreme za šoping.

Polazak za Novi Sad u večernjim časovima. Putovanje preko Srpske Crnje i Zrenjanina. Povratak u Novi Sad u kasnim večernjim satima.

NE ZADRŽAVAMO SE NA GRANICI ZA POVRAT POREZA!

CENA IZLET  – 2600,00 DINARA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • prevoz autobusom turističke klase
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

Ostale ponude za putovanja u Rumuniji

Izlet u Arad
Izlet u Arad

OSIGURANJE:

Agencija preporučuje da putnici imaju polisu putnog osiguranja, jer mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

Minimum za realizaciju programa je 40 osoba.
U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Evropa tours

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button