Putovanje TEMIŠVAR

Putovanje TEMIŠVAR
Autobuski prevoz
3 DANA | 2 NOĆENJA

TEMIŠVAR – ZAMAK HUNJAD – ARAD

Putovanje Temišvar autobusom / 3 dana / 2 noćenja

Paket aranžman: autobuski prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

TERMINI U 2024

MAJ: 01.05.-03.05.2024.

Temišvar, često nazivan “mali Beč” zbog svoje arhitekture i kulturne baštine, jedan je od najživopisnijih gradova u Rumuniji. Smešten na reci Begej, ovaj grad nudi bogatu istoriju, fascinantnu arhitekturu i raznoliku kulturnu scenu. Jedna od najistaknutijih znamenitosti u Temišvaru je Trg pobede, centralno mesto grada koje je okruženo impozantnim zgradama u baroknom i neoklasičnom stilu. Na trgu se nalazi i Katedrala Svetog Đorđa, remek-delo arhitekture iz 18. veka, koja privlači pažnju posetilaca svojom grandioznošću i lepotom. Grad ima brojne muzeje posvećene istoriji, umetnosti i kulturi, kao što su Muzej Banata i Muzej savremene umetnosti. Tu su i brojne crkve, kao što su Saborna crkva i Sinagoga Temišvar, koje svedoče o različitim verskim zajednicama koje su živele u gradu. Jedan od najpoznatijih simbola grada je i tvrđava Temišvar, koja datira iz 18. veka i predstavlja važan deo istorijske baštine ovog regiona. Posetioci mogu istražiti njene zidine, kule i bastione, dok u isto vreme uživaju u prelepom pogledu na grad i okolinu.

Putovanje Temisvar Rumunija

PROGRAM PUTOVANJE TEMIŠVAR:

1.DAN putovanja BEOGRAD – TEMIŠVAR
Sastanak grupe u 6:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 7:00 h. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Temišvar informativno pešačko razgledanje grada (Trg ujedinjenja gde ćete videti Srpsku pravoslavnu crkvu, Palatu Barok, Trg pobede gde ćete videti Rumunsku Mitropoliju, Gradske Opere, Trg slobode sa starom gradskom kućom. Smeštaj u hotel (posle 15.00h, prema hotelskim pravilima). Noćenje.

2.DAN TEMIŠVAR – FAKULTATINO ZAMAK HUNJAD
Nakon doručka slobodan dan u Temišvaru ili fakultativni izlet ka gradu Hunedoara (Vajdahunyad) u kom je smešten zamak Hunjad ili Korvin, jedno od najreprezentativnijih zdanja gotike u Transilvaniji. Povratak u Temišvar. Noćenje.

3.DAN TEMIŠVAR – FAKULTATIVNO ARAD – BEOGRAD
Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno vreme u Temišvaru za individualne aktivnosti, a mi vam preporučujemo fakultativni izlet u Arad – grad na reci Muri i rodno mesto Save Tekelije. Informativna šetnja pored turističkih znamenitosti: Srpska pravoslavna crkva, rodna kuća velikog srpskog dobrotvora Save Tekelije, spomenik Pokajanju sa Trijumfalnom kapijom, trg Avram Iancu, palata Kulture, Gradska kuća…. Slobodno vreme do 16.00 h (po lokalnom vremenu) kada je predviđen polazak za Temišvar po ostatak grupe. Polazak za Srbiju predviđen oko 18.00 h (po
lokalnom vremenu) sa dogovorenog mesta. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u večernjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE TEMIŠVAR – 119€ / 99€*

Putovanje Temisvar Rumunija

OPIS HOTELA:

Hotel STRELITIA 3* – se nalazi na oko 2,5 km od centra Temišvara, u neposrednoj blizini stanice gradskog prevoza. U sklopu hotela se nalazi recepcija, restoran, lobby bar, fitnes centar. Sve sobe su opremljene TWC-om i TV-om. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje http://hotelstrelitia.com

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 7 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije ARGUS TOURS

Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju.

Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE TEMIŠVAR OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu
 • 2 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta)
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana

ARANŽMAN PUTOVANJE TEMIŠVAR NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 40 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • poseta Aradu 15€ odrasli, 10€ deca,
 • zamak Hunjad ili Korvin 45€ odrasli, 40€ deca,
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner

Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

 

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana

ARANŽMAN PUTOVANJE TEMIŠVAR JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje TEMIŠVAR ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button