Putovanje BUDIMPEŠTA 1maj

Putovanje BUDIMPEŠTA 1maj
Autobuski prevoz
5 DANA | 3 NOĆENJA

PUTOVANJE BUDIMPEŠTA MAĐARSKA

BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA

Putovanje Budimpešta autobusom / 5 dana / 3 noćenja

Paket aranžman: autobuski prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

TERMIN : 30.04.-04.05.2024.

Budimpešta je glavni grad Mađarske i jedan od najuzbudljivijih gradova u Evropi sa svojom bogatom istorijom, spektakularnom arhitekturom i živopisnom kulturnom scenom.
Budimpešta je grad koji nudi nezaboravno iskustvo svim posetiocima – od bogate istorije i spektakularne arhitekture do živopisne kulture i ukusne gastronomije. Bez obzira da li ste ljubitelj istorije, umetnosti, zabave ili hrane, Budimpešta će vas sigurno oduševiti svojom raznolikošću i šarmom.

PROGRAM PUTOVANJE BUDIMPEŠTA AUTOBUSOM:

1.DAN putovanja BEOGRAD – BUDIMPEŠTA
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30 h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN BUDIMPEŠTA
Dolazak u jutarnjim satima. Po dolasku u Budimpeštu panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE

3.DAN BUDIMPEŠTA / Fakultativno KRSTARENJE BRODOM /
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno – pešačko razgledanje Budimpešte – Gradska pijaca – najveća zatvorena pijaca iz 1896. godine, predstavlja jednu od najposećenijih turističkih atrakcija u Budimpešti u kojoj možete kupiti tradicionalne mađarske proizvode, Srpska pravoslavna crkva posvećena Sv. Đorđu, Tekelijanum – zadužbina Save Tekelija nekada sedište Matice srpske, šetnja Vaci ulicom (najpoznatija ulica u Budimpešti) gde se nalazi čuvena poslastičarnica Žerbo i spomenik pesniku Veres Martiju iz 19. veka, Bazilika Sv. Stefana – najveća crkva u Budimpešti, gde se pešačka tura završava. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji.. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom (jednočasovno krstarenje Dunavom). NOĆENJE.

4.DAN BUDIMPEŠTA / Fakultativno SENT ANDREJA /
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Sent Andreju, živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima, a danas prepuno uspomena. Obiđite Trg Vuka Karadžića, Požarevačku crkvu, kuću Jakova Ignjatovića, Grčku crkvu, muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradsku crkvu, krst Kneza Lazara, galerije, suvenirnice, muzej marcipana i srpsku kafanu. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

5.DAN BUDIMPEŠTA / Fakultativno TROPIKARIJUM i KAMPONA / BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Budimpešti do polaska za Srbiju ili mogućnost fakultativne posete tržnom centru Kampona i obilazak Tropikarijuma gde je na veoma zanimljiv način prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme do 16.00h kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE BUDIMPEŠTA – 199€ / 179€*

* PROMO CENA/ OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA:

Hotel IBIS BUDAPEST STADIUM 3* je nov hotel koji se nalazi na peštanskoj strani uz reku Dunav na samoj metro stanici Néplige. Do centra grada stiže se gradskim prevozom za oko dvadeset minuta. Sa obe strane hotela staje više autobuskih linija koje vode u razlicčite delove grada. Sve sobe sa TWC-om, TV-om i telefonom. U sastavu hotela nalazi se recepcija, bar. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://all.accor.com/hotel/B876/index.en.shtml

Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju.

Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE BUDIMPEŠTA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u izabranom hotelu u Budimpešti na bazi dva noćenja sa doručkom
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE BUDIMPEŠTA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz i deca ne ostvaruju popust.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Vožnja brodom 20 €,
 • pešačko razgledanje Budimpešte 10 € (dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji),
 • poseta Tropikarijumu 20 €,
 • poseta Sent Andreji 15 €
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner

Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

Putovanje Budimpesta autobusom

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

ARANŽMAN PUTOVANJE BUDIMPEŠTA JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje Budimpešta ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button