Putovanje ĐER I ADVENTURE PARK

Putovanje ĐER I ADVENTURE PARK
Autobuski prevoz
4 DANA | 2 NOĆENJA

PUTOVANJE ĐER MAĐARSKA

ĐER – ADVENTURE PARK AND SPA

Putovanje Đer autobusom / 4 dana / 2 noćenja

Paket aranžman: autobuski prevoz i smeštaj

TERMINI u 2024:

MART:07.03.
APRIL:04.04.

Đer je šarmantno malo mesto smešteno u južnom delu Mađarske. Ovo mirno selo karakterišu slikovite ulice sa kućama od tradicionalne cigle i šarenim baštama koje odišu toplinom i gostoprimstvom lokalnog stanovništva. U srcu mesta nalazi se predivna barokna crkva koja privlači pažnju posetilaca svojom arhitekturom i bogatom istorijom. Đer je takođe poznat po lokalnim festivalima i manifestacijama koje privlače turiste iz različitih krajeva sveta. Đer je savršeno mesto za opuštanje i beg od gradske gužve. Njegova jednostavnost, prirodna lepota i gostoprimstvo lokalnog stanovništva čine ga idealnim mestom za miran odmor u Mađarskoj.
Adventure Park and Spa u Đeru je prvi vodeni avanturistički park sa 7 zvezdica na svetu, spa kompleks koji nudi kompletne usluge. Smešten na prostoru od 4,5 hektara dočekuje sve one koji pored kupanja žele i posebno gastronomsko putovanje uz najsavremeniji tobogan u Mađarskoj, najveći tematski sprej park, 21 doživljaj i terapeutski bazen, ekskluzivni svet japanskih sauna. i 11 gastro ugostiteljskih jedinica.

PROGRAM PUTOVANJA ĐER

1.DAN: putovanja BEOGRAD – ĐER
Sastanak grupe u 22.45h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30 h.
Polazak iz Novog Sada oko 00:30h sa parkinga kod Nove autobuske stanice kod BIG-a. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN: ĐER
Dolazak u jutarnjim satima. Po dolasku odlazak na informativno pešačko razgledanje grada čiji centar je sačuvao svoj istorijski karakter: Stari grad, Ovaroš leži na ušću reke Rabe i Dunava. Trg Beči kapu je jedan od najlepših baroknih trgova u Mađarskoj, i jedan od najstarijih trgova u Đeru, sve zgrade oko trga su spomenci. Glavni trg Đera, Trg Sečenji od 14. veka se koristi kao pijačni trg, gde se nekada nalazio grad iz rimskog doba. Glavna istorijska zgrada na trgu je Benediktinska crkva i samostan Svetog Ignjatija Lojolskog, kao i muzej apoteka Sečenji. Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo da u individualnoj organizaciji posetite Adventure Park and Spa. NOĆENJE.

3.DAN: ĐER / Fakultativno BEČ /
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno posetu Austriskoj prestonici Beču. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: palata Belvedere – letnja rezidencija Eugena Savojskog, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg… Nakon razgledanja slobodno vreme U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča povratak za Djer. Povratak u hotel . NOĆENJE.

4.DAN: ĐER / Fakultativno BRATISLAVA / BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Đeru do polaska za Srbiju ili fakultativni izlet za Bratislavu. Uživaćete u panoramskom razgledanju slovačke prestonice: Bratislavski dvorac, palata Graškalović, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Reduta, Narodno Pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom… slobodno vreme. Povratak u Đer po ostatak grupe. Oko 15.00h kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE ĐER – 129€ / 119€*

* PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

Putovanje Djer Madjarska

OPIS HOTELA:

Hotel DANUBIUS RABA *** – nalazi se u starom gradu Đera, na 300 metara od železničke stanice. Sve sobe sa TWC i SAT TV-om. Gostima hotela su na raspolaganju restoran, sauna uz doplatu, masaža uz doplatu, fitness. Doručak (švedski sto- samoposluživanje). https://hotel-raba-gyor.h-rez.com

Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju.

Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE ĐER OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE ĐER NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT uz doplatu od 55€
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Beč – 40 € odrasli / 35€ deca do 12 godina,
 • Bratislava – 30 € odrasli / 25€ deca do 12 godina,

Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora već podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

ARANŽMAN PUTOVANJE ĐER JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje ĐER ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button