Spa vikend TERME ČATEŽ

Spa vikend TERME ČATEŽ
Autobuski prevoz
Wellness & Spa

TERME ČATEŽ – MARIBOR – LJUBLJANA – CELJE

Spa vikend Terme Čatež sa uključenom posetom Mariboru, fakultativna poseta Ljubljani i Celju

Terme Čatež autobusom / 4 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj (2 noćenja na bazi polupansiona) i razgledanje

TERMINI U 2024:

JANUAR:18.01.
FEBRUAR:15.02.
MART: 07.03., 21.03.

PROGRAM PUTOVANJA SPA VIKEND TERME ČATEŽ:

1. DAN: BEOGRAD
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, polazak sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga, „BAS“, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2. DAN: MARIBOR – TERME ČATEŽ
Dolazak u Maribor u prepodnevnim satima i odlazak na informativno pešačko razgledanje grada: Glavni trg, Gradska kuća, Katedrala, Gradski trg, Florijanov spomenik, Trg Slobode, Spomenik NOB-u. U Mariboru se nalazi i najstarija vinova loza u svetu stara oko 400 godna, sorta žametovka, jedna od prvih pripitomljenih u regionu, od koje se pravi crveno vino cviček. Slobodno vreme do polaska za Čatež. Smeštaj u hotel (posle 15h prema hotelskim pravilima). Ostatak dana slobodan za uživanje u atrackijama termi. Večera. Noćenje.

3. DAN: TERME ČATEŽ – fakultativno LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u vodenim atrakcijama termi Čatež. Mi Vam preporučujemo odlazak na fakultativni izlet do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu imamo informativno razgledanje grada: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet… i potom imate kraće slobodno vreme za individualna razgledanja; ili možete fakultativno posetiti TC BTC CITY www.btc-city.com. U dogovoreno vreme (u odnosu na informacije vodiča) predviđen je povratak za Čatež. Ostatak dana slobodan za uživanje u lekovitim vodama termi Čatež. Večera. Noćenje.

4. DAN: TERME ČATEŽ – fakultativno CELJE – TERME ČATEŽ – BEOGRAD
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme za uživanje u zimskoj termalnoj rivijeri , a mi Vam preporučujemo odlazak na fakultativni izlet do Celja. Celje je grad koji u svojoj istoriji seže do Kelta i Rimljana nekada se zvao Keleia ili rimski Celeia, a zbog svoje geografke pozicije nazivan je i druga Troja, grad zanimljive arhitekture i uskih uličica centralnog gradskog jezgra, u kom možete posetiti i neke od brojnih muzeja i galerija koji veličaju istoriju grada, ili uživati na nekom od gradskih trgova. Povratak u Čatež po ostatak grupe i predviđen polazak za Srbiju oko 17.00 h. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA

TERMINI.2024ČATEŽ 3*TERME 4*
18.01-21.01.219€/199€*229€/209€*
15.02.-18.02.219€/199€*229€/209€*
07.03.-10.03.219€/199€*229€/209€*
21.03-24.03.219€/199€*229€/209€*

* PROMO CENA / OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA:

Hotel ČATEŽ 3* se nalazi u okviru kompleksa termi Čatež i pogodan je za putnike svih urasta, a kako je građen bez arhitektonskih prepreka posebno se preporučuje gostima sa lokomotornim poteškoćama. Hotel raspolaže sa restoranom, aperitiv barom, spa & wellnes i zdravstvenim centrom, a povezan je hodnikom sa hotelom Toplice. Sve sobe su dvokrevetne (sa mogućnošću dodavanja jednog dodatnog ležaja ili dečijeg krevetića na upit), sa balkonom ili terasom (u prizemlju), klimom, TWC-om, fenom, mini barom, sefom, telefonom i SAT TV-om. Sobe su sa francuskim ležajem uz mogućnost razdvojenih kreveta, što je potrebno naglasiti prilikom rezervacije. https://www.terme-catez.si/hr/catez/smjestaj/hotel-catez

U cenu aranžmana, u ovom hotelu, je uključen:

 • polupanison (doručak i večera),
 • kupanje u hotelskom bazenskom kompleksu hotel TERME,
 • kupanje i korišćenje svih atrakcija na zimskoj Termalnoj Rivieri (2 ulaz dnevno)
 • animacijski program preko dana i u večernjim satima prema programu,
 • Wi-Fi i parking

Hotel TERME 4* se nalazi u okviru kompleksa termi Čatež, u mirnom delu kompleksa. Hotel Terme 4* je udaljen od Termalne rivijere oko 300m. Pogodan je putnike svih urasta, a posebno za putnike koji traže opuštajući odmor uz odabranu wellnes ponudu. Putnicima su dostupni unutrašnji i spoljašnji bazeni hotela. Sve sobe su dvokrevetne (sa mogućnošću dodavanja dodatnog ležaja i/ili dečijeg krevetića na upit), sa kupatilom sa kadom ili TWC-om, fenom, mini barom, sefom, telefonom i SAT TV-om. Većina soba ima klimu i balkon. www.terme-catez.si/sr/catez/smestaj/hotel-terme/

U cenu aranžmana u ovom hotelu je uključen:

 • polupanison (doručak i večera),
 • neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena hotela Terme,
 • korištenje svih atrakcija na zimskoj Termalnoj Rivieri (2 ulaza dnevno/osoba),
 • korištenje bazenskog kompleksa Hotela Čatež (jedan ulaz dnevno/osoba),
 • neograničeno korištenje sauna u hotelu Terme,
 • animacijski program preko dana i u večernjim satima prema programu,
 • Wi-Fi i parking.

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

NAPOMENA ZA POLAZAK AUTOBUSA

Obezbeđene peronske karte (važe isključivo za putnike, a ne i za pratioce) , bez nadoknade, putnici će moći da preuzmu od predstavnika Argus Toursa, kod ulaska na perone, u vremenskom periodu od 45 min. do 30 min. pre programom predviđenog polaska autobusa. Putnici koji u naznačeno vreme ne preuzmu peronsku kartu, obezbeđenu od strane Argus Toursa, moći će na peron da uđu, isključivo sa individualno kupljenom peronskom kartom, koju su u obavezi sami da pribave (trenutna cena peronske karte iznosi 180 din.) Zbog ograničenog vremena zadržavanja autobusa na peronima, putnici moraju strogo poštovati satnicu za sastanak grupe jer u suprotnom neće se čekati i smatraće se da su odustali od putovanja.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • 2 polupansiona (doručak i večera – švedski sto – samoposluživanje) u hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,
 • kupanje u bazenu hotela Čatež,
 • jedan ulaz dnevno u zimsku termalnu rivijeru.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • Obaveznu boravišnu taksu koja iznosi €2,5 dnevno po osobi (za maloletna lica od 07-17,99 godina iznosi €1,25 osoba/dan) i prijavu koja iznosi €1,5 po osobi i koje se plaćaju na recepciji hotela,
 • fakultativne izlete i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove, ostale nepomenute troškove

OSIGURANJE:

Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu  od 373,80 din  sa osiguranom sumom do 30.000 EUR – Nadstandardni program osiguranja , za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji (uz obaveznu dostavljenu kopiju prijave poravka u R Srbiji),  bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima TRIGLAV OSIGURANJA (ul. Milutina Milankovica 7a, Novi Beograd ). Mogućnost pribavljanja osiguranja od otkaza ili prekida turističkog putovanja u iznosu od 2,1% od ukupne cene aranžmana ( prevoz, smeštaj, takse, aviotakse, YQ doplata za gorivo, vize, izleti koji se ugovaraju pri zaključenju ugovora o putovanju i sl.).  Zaključuje se i naplaćuje isključivo prilikom sklapanja Ugovora o putovanju i nije ga moguće zaključiti naknadno.Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Triglav osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana. U slučaju zdravstvene intervencije pozvati  broj Centra za pomoc EUROP ASSISTANCE  +381 11 41 44 105, e-mail: operationsr@europ-assistance.hu

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • U cenu aranžmana uključena je poseta Mariboru i informativno pešačko razgledanje grada.
 • Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa i njihova realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju fakultative po objavljenim cenama je 25 prijavljenih putnika.
 • LJUBLJANA (poludnevni izlet): €20 po osobi – cena obuhvata organizovan prevoz i razgledanje grada u pratnji vodiča. U okviru posete Ljubljani postoji mogućnost fakultativne posete tržnom centru BTC CITY, cena ovog izleta je €5 po osobi.
 • CELJE (poludnevni izlet): €15 po osobi – cena obuhvata organizovan prevoz i razgledanje grada u pratnji vodiča.

POPUSTI ZA DECU u sobi sa dve punoplatežne osobe:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi + €50 na cenu aranžmana Terme Čatez, a +60€ za Terme. Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit.
 • Dete od 0-5.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, ima popust u iznosu od – €90 na cenu aranžmana i smeštaj u zajedničkom ležaju u dvokrevetnoj sobi.
 • Dete od 6-11.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, ima popust u iznosu od – €50 na cenu aranžmana i smeštaj na pomoćnom ležaju u sobi. U hotelu Toplice 4* postoji mogućnost rezervisanja dvokrevetne sobe sa dva pomoćna ležaja na upit.
 • Dete od 12 godina, smatra se odraslom osobom prema hotelskim pravilima i ne ostvaruje popust prema ovom programu putovanja, ima smeštaj na pomoćnom ležaju i uslugu kao punoplatežna osoba.
 • Doplata za dodatno sedište iznosi €40 na cenu aranžmana. Dodatno sedište je moguće rezervisati, u skladu sa raspoloživim mestima, poslednja 2 dana pred polazak.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja cene aranžmana za sopstveni prevoz.

NAPOMENE: U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,…… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja. Važno obaveštenje – Obaveštavaju se putnici, s`obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita mogu biti promenjeni, u odnosu na ono što je navedeno u programu putovanja, u zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade,ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka,imena putnika,broja putnika sa ugovora,smeštajnog objekta itd)agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1000 din po ugovoru ,bez obzira da li promena ugovora već podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.Napomena za raspored sedenja :Raspored sedenja u prevoznom sredstvu odredjuje se kompijuterski u zavisnosti od kapaciteta i tipa istog.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Triglav osiguranje .
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.   VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button