Putovanje TOSKANA

Putovanje TOSKANA
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

PUTOVANJE TOSKANA – BOLONJA – MONTEKATINI TERME – FIRENCA – SIENA – SAN ĐIMINJANO – PIZA – LUKA – CINQUE TERRE

Putovanje Toskana autobusom / 6 dana / 3 noćenja

Paket aranžman TOSKANA – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

Putovanje Toskana autobusom

TERMINI PUTOVANJA.:

FEBRUAR:14.02.
MART:06.03., 20.03.

PROGRAM PUTOVANJE TOSKANI AUTOBUSOM:

1.DAN: BEOGRAD / BOLONJA
Sastanak grupe u 16:45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska iz Beograda u 17:30h. Nastavak vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN: BOLONJA / MONTEKATINI TERME
Dolazak u Bolonju – jedan od najzanimljivijih i najlepših gradova, jedini na svetu čiji je centar istorijski grad, grad kolonada, veličanstvenih palata, duge akademske tradicije. Slobodno vreme za individualnu šetnju i upoznavanje grada. Oko 13 časova predviđen polazak za Montekatini Terme. Dolazak u Montekatini Terme i smeštaj u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Slobodan dan. NOĆENJE.

3.DAN: MONTEKATINI TERME / Fakultativno FIRENCA / MONTEKATINI TERME
DORUČAK. Fakultativno celodnevni izlet za Firencu. Razgledanje grada-pešačka tura: Palazzo Medici, Santa Maria del Fiore, Duomo e Battisterio, Basilica della Santissima Annunziata, Basilica Santa Croce, Casa di Dante, Biblioteca Nazionale, Ponte Vecchio…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti u gradu umetnosti. Povratak u Montekatini terme u večernjim časovima. NOĆENJE.

4. DAN: MONTEKATINI TERME / Fakultativno SIENA i SAN ĐIMINJANO / MONTEKATINI TERME
DORUČAK. Celodnevni fakultativni obilazak Toskane – Siena, rodno mesto Svete Katarine – San Domenico, Casa di Santa Caterina, Piazza del Campo Duomo e Battisterio… nestvarni San Gimignano – poznat po brojnim srednjevekovnim tornjevima. Šetnja starim jezgrom i vijugavim uličicama ovog prelepog gradića smeštenog u pokrajini Chianti – poznatoj po istoimenom vinu. Povratak u Montekatini Terme u večernjim satima. NOĆENJE.

5. DAN: MONTEKATINI TERME / Fakultativno PIZA I LUKA / MONTEKATINI TERME / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju oko 16 časova, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Pizu i Luku. Piza – jedna od glavnih luka renesansnog doba i glavna suparnica Đenovi za prevlast nad Ligurijskim morem: Duomo, Torre Pendente, Piazza dei Miracoli. Nastavak vožnje ka Luki – jednom od najlepših gradova Toskane: Piazza dell Anfiteatro, Piazza Napoleone, Duomo di San Martino, rodna kuća Đakomo Pučinija… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini Terme po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 16 časova. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti…

6. DAN: BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u ranim jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE TOSKANA

PUTOVANJA.2024HOTEL 3*
14.02.-19.02.219€/199€*
06.03.-11.03.219€/199€*
20.03.-25.03.219€/199€*

* PROMO CENA / OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA:

Hotel CRYSTAL PALACe 3*, Hotel INNOCENTI 3* , Hotel MIRO 3*, Hotel BRASILLE 3*, Hotel PARADISO 3*, Hotel MODERNO 3*, , Hotel ALBA 3*, Hotel INTERNAZIONALE 3*, Hotel PRATI 3* Hotel RINASCIMENTO 3* i slični … nalaze se u Montekatini Termama. Hoteli raspolažu restoranom, i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.
http://www.albergoparadiso.info/,http://www.hotelinnocenti.com/https://www.hotelmiro.eu/ https://www.parkhotelmoderno.it/
https://www.hotelalba.org/ /www.hotelbrasile.net/,http://www.hotelinternazionalemontecatini.it/, , https://www.hotel-prati.it/, http://hotelrinascimentomontecatini.it/ https://crystal-palace-montecatini- terme.booked.net
Napomena za smeštaj:
Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dođu da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE TOSKANA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu
 • Smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Montecatini Termama
 • Obilaske prema programu putovanja.
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana.
 • Troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE TOSKANA NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • fakultativne izlete ,
 • Fakultativni izleti (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike.
 • Obavezna gradska komunalna taksa – za hotele sa 4* – 1,4 € dnevno po osobi, a za hotele sa 3* – 1 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela.
 • Individualni troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 55 €.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Dete uzrasta 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust 10€.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Izlet Firenca- 30€ odrasli / 25 € deca do 12god,
 • Izlet za Sienu i San Gimignano – 30 € odrasli / 25 € deca do 12god,
 • Izlet za Pisu i Luku -25 € odrasli / 20 € deca do 12god (program putovanje u Toskanu)
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

ARANŽMAN PUTOVANJE TOSKANA AUTOBUSOM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje Toskana autobusom ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button