Putovanje LJUBLJANA

Putovanje LJUBLJANA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆI

LJUBLJANA – KOPER – PORTOROŽ – PIRAN – BLED

Putovanje Ljubljana Slovenija autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Putovanje Ljubljana autobusom – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMINI U 2024.:
FEBRUAR: 15.02.
MART: 07.03.

PROGRAM PUTOVANJE LJUBLJANA AUTOBUSOM:

1.DAN: BEOGRAD / LJUBLJANA
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN: LJUBLJANA
Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada gde ćete videti novi trg, kongresni trg, Prešernov trg, Franjevačku crkvu, Zmajski most… Slobodno vreme za individualno upoznavanje slovenačke prestonice. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. NOĆENJE.

3.DAN: LJUBLJANA /Fakultativno KOPER, PORTOROŽ i PIRAN/ LJUBLJANA
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Portorož. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradić i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Nastavak puta ka Portorožu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u istorijski grad Piran i šetnja do Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate. Slobodno vreme. Oko 19h predviđen polazak za Ljubljanu. Povratak u hotel. NOĆENJE

4.DAN: LJUBLJANA /Fakultativno BLED i BOHINJSKO jezero / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela, vožnja do Bleda. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. Nastavak puta do jednog od najvećih darova prirode Slovenije – Bohinjsko jezero. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča povratak u Ljubljanu po ostatak grupe. Predviđen polazak za Beograd oko 18.00h. Noćna vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.DAN: BEOGRAD
Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE LJUBLJANA – 179€/159€*

* PROMO CENA – OGRANIČEN BROJ MESTA

Putovanje Ljubljana autobusom

OPIS HOTELA:

Exe Lev Hotel (lanac EUROSTARS) 4* – smešten na odličnoj lokaciji u centru Ljubljane. Gostima hotela na raspolaganju, recepciju, restoran, bar. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, fenom, klimom, sefom (uz doplatu), mini barom (uz doplatu). Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje. https://www.eurostarshotels.co.uk/exe-hotels.html?referer_code=bs2gg13ww

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • doplata za 1/1 sobu 80€ (isključivo na upit)

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Portorož- 40€ odrasli / 35€ deca do 12 god.,
 • Bled i Bohinjsko jezero 25€ odrasli / 20€ deca do 12 god

Minimalan broj prijavljenih za izlet je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpumu ili delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti.

Aranžman putovanje Ljubljana autobusom je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button