Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Banja MORAHALOM

Banja MORAHALOM
Autobuski prevoz Bazen
1400 din

Jednodnevni izlet u banju Morahalom

Banja Morahalom se nalazi u blizini Mađarskog grada Segedina, veoma blizu granice sa Srbijom. Izlet u banju Morahalom organizuje se sredom, subotom i nedeljom. U mestu Morahalom su 1960. godine pronaši alkalnu hidrokarbonatsku vodu. U banji postoje otvoreni i zatvoreni bazeni sa toplom vodom, temperature 35-39 stepeni, pogodni za lečenje oboljenja kičme, reume mišić i ginekoloških problema. Banja Morahalom predstavlja mogućnost dobrog provoda za čitavu porodicu. Banja ima 22 bazena, saunu, solarijum, tobogane, aroma terapiju, fitnes, akvarobik, …

U zimskom periodu dostupni su 6 zatvorenih i 2 otvorena bazena.

TERMINI BANJA MORAHALOM: sreda, subota i nedelja

PROGRAM PUTOVANJA BANJA MORAHALOM:

  • Polazak iz Novog Sada kod Lokomotive u 06:30 (leti i za vreme praznika 06:00)
  • Vožnja preko graničnog prelaza Horgoš, Kelebija ili Bački Vinogradi, sa očekivanim dolaskom u Morahalom oko 09:00h.
  • Celodnevni boravak u banjskom kompleksu. U popodnevnim satima oko 17:00 se povratak za Novi Sad
  • Putnici koji žele da obave kratak šoping, pre polaska iz banje, mogu otići u market PRIMA u Morahalomu, koji je odlično snabdeven.
  • Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:00 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA PREVOZA: 1.400,00 DINARA

Cene ulaznica za banju: 2000 forinti/ osoba (cca 6.7 eur) radnim danima, 2300 forinti/ osoba vikendom i praznicima (cca 7.7 eur). Ulaznica uključuje I korišćenje sauna. Plaća se vodiču u autobusu isključivo u forintama zamena novca u Morahalomu
Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.
Zbog pooštrenih uslova ulaska u zemlje EU Mađarski organi povremeno proveravaju posedovanje polise osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise putno-zdravstvenog osiguranja bude uskraćeno pravo ulaska u R. Mađarsku.

OSIGURANJE:

Agencija preporučuje da putnici imaju polisu putnog osiguranja, jer mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

Minimum za realizaciju programa je 8 osoba.
Uz ovaj program su važeći Opsti uslovi putovanja agencije Astra tours

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!