Banja MORAHALOM

Banja MORAHALOM
Autobuski prevoz Bazen
1600 din

Jednodnevni izlet u banju Morahalom

Banja Morahalom se nalazi u Mađarskoj, u blizini grada Segedina, veoma blizu granice sa Srbijom. Izlet u banju Morahalom organizuje se sredom, subotom i nedeljom. U mestu Morahalom su 1960. godine pronaši alkalnu hidrokarbonatsku vodu. U banji postoje otvoreni i zatvoreni bazeni sa toplom vodom, temperature 35-39 stepeni, pogodni za lečenje oboljenja kičme, reume mišić i ginekoloških problema. Banja Morahalom predstavlja mogućnost dobrog provoda za čitavu porodicu. Banja ima 22 bazena, saunu, solarijum, tobogane, aroma terapiju, fitnes, akvarobik, …

Banja Morahalom, Banja Erzebet Morahalom

U zimskom periodu dostupni su 6 zatvorenih i 2 otvorena bazena.

TERMINI BANJA MORAHALOM: sreda

PROGRAM PUTOVANJA BANJA MORAHALOM:

  • Polazak iz Novog Sada kod Lokomotive u 06:30 (leti i za vreme praznika 06:00)
  • Vožnja preko graničnog prelaza Horgoš, Kelebija ili Bački Vinogradi, sa očekivanim dolaskom u Morahalom oko 09:00h.
  • Celodnevni boravak u banjskom kompleksu. U popodnevnim satima oko 17:00 se povratak za Novi Sad
  • Putnici koji žele da obave kratak šoping, pre polaska iz banje, mogu otići u market PRIMA u Morahalomu, koji je odlično snabdeven.
  • Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:00 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA PREVOZA DO BANJE MORAHALOM: 1.600,00 DINARA

Cene ulaznica za banju: 2700 forinti/ osoba (cca 7.5 eur) radnim danima, 3100 forinti/ osoba vikendom i praznicima (cca 8.6 eur). Ulaznica uključuje I korišćenje sauna. Plaća se vodiču u autobusu isključivo u forintama zamena novca u Morahalomu
Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.
Zbog pooštrenih uslova ulaska u zemlje EU Mađarski organi povremeno proveravaju posedovanje polise osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise putno-zdravstvenog osiguranja bude uskraćeno pravo ulaska u R. Mađarsku.

OSIGURANJE:

Agencija preporučuje da putnici za aranžman Banja Morahalom imaju polisu putnog osiguranja, jer granični organi Republike Mađarske s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

Minimum za realizaciju programa Banja Morahalom je 8 osoba.
Uz ovaj program su važeći Opsti uslovi putovanja agencije Astra tours

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button