fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje BUDIMPEŠTA

Putovanje BUDIMPEŠTA
Autobuski prevoz
3 DANA | 2 NOĆENJA

BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA

Budimpešta autobusom / 3 dana / 2 noćenja

Paket aranžman: prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

TERMINI u 2020.:

JANUAR: 31.01.
FEBRUAR: 14.02.
MART: 06.03.

Budimpešta je veličanstvena prestonica Mađarske, razbaškarena na dve obale Dunava. Budimpešta je nastala spajanjem dva grada, sa leve i desne obale Dunava, Budima i Pešte. Budimpšeta s pravom nosi epitet “kraljica Dunava” jer je okićena raskošnim mostovima, građevinama vanvremenske lepote, moćnom Citadelom i čudnovatim vidikovcem.

PROGRAM PUTOVANJA BUDIMPEŠTA:

1.DAN putovanja (petak) BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – KRSTARENJE DUNAVOM

Sastanak grupe u 05.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 06.00 časova. Sastanak putnika iz Novog Sada kod lokomotive oko 06.45 časova. Dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Budimpeštu panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. U večernjim satima, mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom (jednočasovno krstarenje Dunavom). NOĆENJE.

2.DAN (subota) BUDIMPEŠTA

DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno – pešačko razgledanje Budimpešte – Gradska pijaca – najveća zatvorena pijaca iz 1896. godine, predstavlja jednu od najposećenijih turističkih atrakcija u Budimpešti u kojoj možete kupiti tradicionalne mađarske proizvode, Srpska pravoslavna crkva posvećena Sv. Djordju, Tekelijanum – zadužbina Save Tekelija nekada sedište Matice srpske, šetnja Vaci ulicom (najpoznatija ulica u Budimpešti) gde se nalazi čuvena poslastičarnica Žerbo i spomenik pesniku Veres Martiju iz 19. veka, Bazilika Sv. Stefana – najveća crkva u Budimpešti, gde se pešačka tura završava. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativne posete tržnom centru Kampona i obilazak Tropikarijuma gde je na veoma zanimljiv način prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – večera u Vadaspark Czardi ili sličnoj. NOĆENJE.

3.DAN (nedelja) BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BEOGRAD

DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Budimpešti do polaska za Srbiju ili fakultativni izlet za Sent Andreju, živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima, a danas prepuno uspomena. Obiđite Trg Vuka Karadžića, Požarevačku crkvu, kuću Jakova Ignjatovića, Grčku crkvu, muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradsku crkvu, krst Kneza Lazara, galerije, suvenirnice, muzej marcipana i srpsku kafanu. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme do 17.00h kada je predvidjen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa

CENA ARANŽMANA BUDIMPEŠTA

TERMINI31.01. 02.02.14.02. 16.02.06.03. 08.03.
BUDAPEST 3*69 €69 €69 €
HOTEL 4*79 €79 €79 €

* Broj soba sa promo cenom ograničen

OPIS HOTELA:

Danubius Hotel Budapest 3* se nalazi na budimskoj strani i do centra grada stiže se direktnom autobuskom linijom ( br. 5) za oko dvadesetak minuta. Sve sobe sa TWC-om, TV-om i telofonom. U sastavu hotela nalaze se restoran, sauna (uz doplatu). Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. http://www.danubiushotels.com/

Hotel BUDAPEST Budimpesta
Hotel BUDAPEST Budimpesta

Hotel BERLIN 3* se nalazi na budimskoj strani, do centra grada se stiže direktnom autobuskom linijom (133 E) za oko dvadesetak minuta. Sve sobe su sa TWC-om i TV-om. U sklopu hotela se nalazi restoran. Doručak je na bazi “švedskog stola” – samoposluživanje.

Hotel BERLIN Budimpesta


Hotel Erzsebet City Centar 3* se nalazi na peštanskoj strani u samom centru grada, u blizini pešačke zone. Iz tog razloga autobus nije u mogucnosti da pridje samom hotelu, vec ce biti parkiran na Ferenciek ter odakle ce putnici pešice (oko 300 m) doći do hotela. Sve sobe sa TWC-om, TV-om i telefonom. U sastavu hotela nalaze se restoran, recepcija i radnja sa suvenirima. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. http://www.danubiushotels.com

Hotel Erzsebet City Center Budimpesta
Hotel Erzsebet City Center Budimpesta

Danubius Hotel Flamenco 4* se nalazi u mirnom delu Budima, okruzen parkom sa malim jezerom. Do centra grada se stiže direktnom autobuskom linijom( br. 7) za oko dvadesetak minuta. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, mini barom i telefonom. U sastavu hotela nalaze se : restoran, sef, zatrvoren bazen i wellness centar (sauna, fitness, masaza, ,.. uz doplatu). Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje.http://www.danubiushotels.com/our-hotels-budapest/danubius-hotel-flamenco

Hotel FLAMENCO Budimpesta
Hotel FLAMENCO Budimpesta

Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju.

Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Budimpešti,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 280 din,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 45 € za hotel Budapest 3*, doplata za Hotel 4* 49 € .
 • Popust za dete od 0-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe u dvokrevetnoj sobi iznosi 10 eur .
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Vožnja brodom 15 €,
 • večera u čardi 25 € ;
 • pešačko razgledanje Budimpešte 7 €,
 • poseta Tropikarijumu 15 €,
 • poseta Sent Andreji 10 €
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Pro Family Travel Utazasi Iroda.

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

 

Call Now Button