Putovanje KRAKOV

Putovanje KRAKOV
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

KRAKOV 2024

Putovanja Krakov autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman: prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

Krakov je grad koji će vas očarati svojom bogatom istorijom, prelepom arhitekturom i šarmom koji se proteže njegovim slikovitim ulicama. Ovaj grad, smešten u južnom delu Poljske, ima duboke korene koji sežu unazad vekovima i nudi nezaboravno iskustvo svim putnicima. S nekoliko dana provedenih u Krakovu, doživećete harmoniju između prošlosti i sadašnjosti, a ta jedinstvena kombinacija čini ga nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje putovanja. Krakov će vas osvojiti svojom lepotom i šarmom, ostavljajući nezaboravan utisak na svakog posetioca.

TERMINI U 2024:

FEBRUAR:14.02.
MART:07.03.

PROGRAM PUTOVANJE KRAKOV

1. DAN putovanja (četvrtak): BEOGRAD / NOVI SAD / SUBOTICA / KRAKOV

Sastanak grupe u 19.15 h radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 20.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. DAN (petak): KRAKOV

Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najlepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska u Krakovu. NOĆENJE.

3. DAN (subota): KRAKOV /Fakultativno RUDNIK SOLI VILIČKA obavezne prijave i uplate prilikom rezervacije / KRAKOV

DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta rudniku soli Vilička (obavezna prijave i uplate prilikom rezervacije) – lavirintu dužine 300 km na 9 nivoa i dubine 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. Povratak u Krakov. NOĆENJE.

4. DAN (nedelja): KRAKOV / Fakultativno AUŠVIC obavezne prijave i uplate prilikom rezervacije /KRAKOV / SUBOTICA / NOVI SAD/ BEOGRAD

DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodan dan u Krakovu do polaska za Beograd ili fakultativni obilazak Aušvica (obavezna prijave i uplate prilikom rezervacije ) – potresno svedočanstvo Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov.U 18.00 h polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…

5. DAN (ponedeljak): BEOGRAD

Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE KRAKOV-

KRAKOV.202414.02.-18.02.07.03.-11.03.
WYSPIANSKI 3*169€ / 149€*-
IBIS STYLES 3*-179€ / 159€*

* – PROMO CENA – OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA:

Hotel WYSPIANSKI 3*nalazi se na oko 5 minuta hoda od glavnog trga Rynek, I na oko 10 minuta hoda od železničke stanice i tržnog centra Galeria Krakowska. Lokacija ovog hotela omogućava Vam jednostavan pristup istorijskom delu Krakova.Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene sa TV-om, TWC … Gostima hotela su na raspolaganju recepcija,restoran i bar . Usluga: noćenje sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola. https://www.hotel-wyspianski.pl/en/

Hotel IBIS STYLES KRAKOW CENTRUM 3*Nalazi se na oko 2 km od železničke stanice na liniji gradskog prevoza..Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene sa TWC -om, TV-om … Gostima hotela su na raspolaganju recepcija, ,restoran. Usluga: noćenje sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola. https://all.accor.com/hotel/B579/index.en.shtml

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE KRAKOV OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
 • 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u Krakovu u hotelu sa 3*,
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
 • razgledanja i obilaske prema programu,
 • usluge pratioca grupe,
 • agencijske usluge.

ARANŽMAN PUTOVANJE KRAKOV NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca po ovom programu ne ostvaruju popust,
 • doplata za 1/1 sobu 55 €,
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Aušvic – 35€ odrasli / 30€ deca do 12 godina,
 • Rudnik soli Vielička – 45€ odrasli / 40€ deca do 12 godina
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta 25 putnika.

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Putovanje Krakov ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button