Putovanje PRAG

Putovanje PRAG
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

PUTOVANJE PRAG ČEŠKA AUTOBUSOM

PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI

Putovanje Prag autobusom / 6 dana / 3 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanje grada

PUTOVANJE PRAG AUTOBUSOM – POLASCI U 2024.:

MART: 06.03., 20.03.
APRIL: 03.04., 10.04., 17.04.
MAJ: 01.05., 22.05.
JUN: 05.06., 19.06.

Zovu ga gradom stotine tornjeva, zlatnim gradom i majkom svih gradova. Pogled na panoramu ovog slovenskog grada na Vltavi ostaviće vas bez daha i po tvrdnji mnogih Prag je najromantičniji, najlepši i najočuvaniji grad Evrope. Od 10. veka on je dom prinčeva, kraljeva, careva i predsednika, savršen sklad gotike, renesanse, baroka i art nuoveau-a.

PROGRAM PUTOVANJA PRAG AUTOBUSOM:

1.DAN putovanja BEOGRAD – PRAG
Sastanak grupe u 17.15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 18.00 h.
Polazak iz Novog Sada oko 19h sa stajališta kod nove autobuske stanice na Sentandrejskom putu. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno mogućnost organizovanja izleta Čari Praga noću – šetnja Vaclavskim namjestima, ulica Na prikope, Trgom republike, ulica Celetna, Staromesnim namjestima, šetnju završavamo u Jevrejskoj četvrti. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. NOĆENJE.

3.DAN PRAG Fakultativno DREZDEN / PRAG
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.

4.DAN PRAG /Fakultativno – KARLOVE VARI / PRAG
DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili odlazak na. fakultativni izlet Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE

5.DAN PRAG / SUBOTICA / NOVI SAD / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualno razgledanje do 17.00 h kada je predvidjen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti….

6.DAN BEOGRAD
…Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PRAG AUTOBUSOM

PUTOVANJA.2024HOTEL EDEN
06.03.-11.03.159€/149€*
20.03.-25.03.159€/149€*
03.04.-08.04.159€/149€*
10.04.-15.04.159€/149€*
17.04.-22.04.159€/149€*
01.05.-06.05.199€ / 179€*
22.05.-27.05.199€/179€*
05.06.-10.06.169€/159€*
19.06.-24.06.169€/159€*

* PROMO CENA /OGRANIČEN BROJ MESTA/

Putovanje Prag autobusom

OPIS HOTELA:

Aparthotel EDEN 3* /ex Kovis/ je renoviran hotel apartmanskog tipa koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV. (www.kovis.cz / web adresa u izradi www.apartmanyeden.cz)

Aparthotel EDEN Prag, putovanje Prag
Aparthotel EDEN Prag

Hotel OLYMPIC TRISTAR 3* se nalazi u mirnoj rezidencijalnoj četvrti Praga, na 200m od stanice metroa kojom se za svega četiri stanice stiže do starog gradskog jezgra. Stanice tramvaja 24 i 8 nalaze se na 300m od hotela. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene TWC-om, TV-om, telefonom. Gostima hotela su na raspolaganju restoran i recepcija. Doručak je na bazi švedskog stola. https://www.olympik.cz/en/tristar/

Hotel OLYMPIC TRISTAR Prag
Hotel OLYMPIC TRISTAR Prag

Hotel MODRA STODOLA 4* se nalazi u mestu Horoměřice, Prag 6. Do centra Praga se stiže kombinovanim prevozom: bus stanica je oko 400 m od hotela, do metro stanice Bořislavka potrebno je oko 10 minuta vožnje i metroom direktno do srca garda. Sve sobe su moderno opremljene sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom i mini barom. Gostima hotela su na raspolaganju dva bara, spa centar (uz doplatu), kuglanje, restoran. www.modrastodola.cz/

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE PRAG OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u hotelu u Pragu
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN PUTOVANJE PRAG NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • obaveznu boravišnu taksu koja iznosi 2 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela,
 • fakultativne izlete, kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove

POPUSTI I DOPLATE:

 • Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit i doplata iznosi 70 € za hotel Eden na cenu aranzmana.
 • Dete od 0 – 11,99 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 10 % na osnovnu cenu aranžmana, (nema popusta na promo cenu).
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz..

CENA FAKULTATIVE:

 • Čari Praga noću – 10 €;
 • Vožnja brodom 20 € odrasli / 15 € deca ;
 • Karlove Vari –  30 € odrasli / 25 € deca;
 • Drezden – 35 € odrasli / 30 € deca (ova fakultativa će zavisiti od uslova ulaska u Nemačku koji u tom momentu budu na snazi ).

Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner..

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora već podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.
INFORMACIJE za ulazak na teritoriju Republike Češke saznaćete na sajtu https://www.mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

Pogledajte i ostale programe za putovanja po Evropi koje imamo u ponudi.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button