Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje PRAG

Putovanje PRAG
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI

Putovanje Prag autobusom / 6 dana / 3 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanje grada

PUTOVANJE PRAG – TERMINI:

Zovu ga gradom stotine tornjeva, zlatnim gradom i majkom svih gradova. Pogled na panoramu ovog slovenskog grada na Vltavi ostaviće vas bez daha i po tvrdnji mnogih Prag je najromantičniji, najlepši i najočuvaniji grad Evrope. Od 10. veka on je dom prinčeva, kraljeva, careva i predsednika, savršen sklad gotike, renesanse, baroka i art nuoveau-a.

PROGRAM PUTOVANJA PRAG:

1.DAN putovanja (četvrtak) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – PRAG

Sastanak grupe u 18.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 19.00 h. Sastanak putnika u Novom Sadu kod lokomotive oko 19:45h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (petak) PRAG

Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno mogućnost organizovanja izleta Čari Praga noću šetnja Vaclavskim namjestima,ulica Na prikope, Trgom republike, ulica Celetna, Staromesnim namjestima, šetnju završavamo u Jevrejskoj četvrti. Dolazak do centra gde počinje izlet, kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. NOĆENJE.

3.DAN (subota) PRAG – DREZDEN – PRAG

DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova, koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga, koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja) PRAG – ČEŠKI KRUMLOV – PRAG

DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili fakultativni celodnevni izlet za Češki Krumlov, čarobni srednjevekovni grad, koji je smešten iznad reke Vltave, a pod zaštitom Unesco-a od 1992 godine. Sam grad je nastao u 13 veku i razvijao se oko zamka koji dominira gradom, a drugi je po veličini u Češkoj ,odmah iza Hradčana. Grad je impresionirao brojne umetnike pa tako i ne začudjuje što su filmovi “Hostel” i “Iliuzionista” snimljeni upravo u ovom bajkovitom gradu. Po dolasku informativno razgledanje grada , šetnja do dvorca uskim gradskim uličicama kao i do crkve Sv.Vita i galerije Egona Šilea. Slobodno vreme za individualno razgledanje. Povratak u Prag u popodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE

5.DAN (ponedeljak) PRAG – KARLOVE VARI – PRAG – SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD

Napuštanje hotela posle doručka i fakultativni izlet Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualno razgledanje do 17.00 h kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti…

6.DAN (utorak) – BEOGRAD

…Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PRAG

OPIS HOTELA:

Aparthotel EDEN 3* /ex Kovis/ je renoviran hotel apartmanskog tipa koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV. (www.kovis.cz / web adresa u izradi www.apartmanyeden.cz)

Aparthotel EDEN Prag, putovanje Prag
Aparthotel EDEN Prag

Hotel CITY CLUB 3* se nalazi u centru Praga, na 15-tak minuta hoda od Vaclavovog trga i na pet minuta hoda od najbliže stanice metroa. Sve sobe sa TWC, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju restoran, menjačnica, bilet servis. www.city-club.cz

Hotel City Club Prag
Hotel City Club Prag

Hotel A&O Metro Strizkov pripada evropskom lancu hotela A&O nema zvaničnu kategorizaciju, a odgovara kategoriji hotela sa 3*- otvoren je 2012. godine i nalazi se u delu grada Strizkov. Do srca Praga se stiže metroom za oko 15 minuta vožnje, stanica Strizkov je na oko 200m udaljenosti od hotela. Zgrada u svom sastavu ima hostel i hotel, a smeštaj za naše goste je obezbeđen u hotelskom delu zgrade u dvokrevetnim sobama. Sobe su jednostavno opremljene i svaka ima TWC I TV. Doručak je na bazi tzv. “ švedskog stola “– samoposluživanje . www.aohostels.com/en/prag/prag-metro-strizkov/
Hotel AO Strizkov

Hotel OTAR 3* / OYA 3* – ova dva hotela nalaze se nedaleko od Kongresnog centra, zamka Višehrad i tržnog centra Arkadi Pankac, na liniji prevoza, nedaleko od metro stanice Pražskeho povstanji (Pražského povstání), koja se nalazi na liniji C, odakle za oko 10 minuta vožnje dolazite do Trga Sv.Vaclava. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa TV-om, TWC… http://www.hotelotar.cz/en/otar-hotel-overview / http://www.hoteloya.cz/en/
Hotel OTAR Prag

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE PRAG OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u hotelu u Pragu,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE PRAG NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (560,00 din),
 • fakultativne izlete, kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove

POPUSTI I DOPLATE:

 • Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit i doplata iznosi 40 € za hotel Eden, 55 € za hotel City club.
 • Dete od 0 – 11,99 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 10 % na cenu aranžmana.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVE:

 • Čari Praga noću – 5 €;
 • Vožnja brodom 15 € odrasli /10 € deca ;
 • Karlove Vari – 25 € odrasli /20 € deca;
 • Drezden 30 € odrasli/25 € deca .
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

Pogledajte i ostale programe za putovanja po Evropi koje imamo u ponudi.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad