fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Pansion OGNJIŠTE Jahorina

Pansion OGNJIŠTE Jahorina
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor

Pansion OGNJIŠTE Jahorina se nalazi u neposrednoj blizini najposećenije i druge najduže staze na Jahorini, stazi Poljice na kojoj su instalirani ski lift i šestosed. Sve sobe su dvokrevetne sa TWC-om i TV-om. U sklopu pansiona gostima su na raspolaganju restoran Ognjište sa, kamin sala, zimska bašta sa pogledom na ski stazu, skijašnica i mini sauna (korišćenje uz doplatu).

PANSION OGNJIŠTE JAHORINA USLUGA

 • Noćenje sa doručkom /doručak – švedski sto (za minimum 15 osoba) ili meni/. Mogućnost doplate za polupansion.

PANSION OGNJIŠTE JAHORINA GALERIJA

SKI PASS – Cenovnik za pojedinačne karte je informativnog karaktera. Više informacija na sajtu Olimpijskog centra Jahorina www.oc-jahorina.com

POPUSTI (odnose se na osnovnu cenu paket aranžmana):

U hotelu Rajska dolina i pansionu Ognjište

 • Dete od 0 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20 eur i ima mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju.
 • Dete od 2 do 12 godina (u pratnji dve punoplatežne osobe), ostvaruju popust od 10 eur i ima mesto u autobusu i smeštaj na osnovnom ležaju.
 • Treća i četvrta odrasla osoba ne ostvaruju popust

U pansionu Stanišić

 • Dete od 0 do 2 god u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 30 eur i ima mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju,
 • Dete od 2 do 12 god u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 85 eur i ima mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju .
 • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu.
 • Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

POPUSTI I DOPLATE

 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu iznosi od 80% od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.

Promena datuma putovanja, promena hotela, promena broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora) kao i tipa smeštajne jedinice smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza i obavezna je korekcija postojećeg ugovora a shodno tome i cene aranžmana po trenutno važećem cenovniku. Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora  (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.
U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela

POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE INO PARTNERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA. OTKAZ REZERVACIJE ZA PANSION WINTER PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIDJENIM USLOVIMA HOTELA.

NAPOMENE: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana. Programom predviđene usluge (polupansion) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima. Hoteli u Bosni i Hercegovini su kategorisani po odluci lokalnih nadležnih organa. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne bude u funkciji usled objektivnih okolnosti na sta organizator ne može imati uticaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/ samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola. Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje manjih dimenzija. Grejanje je u vecini smestajnih objekata centralno. Vazno: Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 16:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici, objektu ili prevoznom sredstvu dužan je troškove prouzrokovane istom nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predvidjene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko izmedju putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

AUTOBUSKI PREVOZ DO JAHORINE – uskoro

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

Call Now Button