fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel BABIN ZUB Stara Planina

Hotel BABIN ZUB Stara Planina
Sopstveni prevoz Televizor WiFi

Hotel BABIN ZUB Stara Planina se nalazi na Crnom vrhu u blizini skijališta. Hotel raspolaže besplatnim WIFI internetom u celom hotelu, i skijašnicom. Hotel Babin Zub se nalazi u gustoj bukovoj šumi, tik uz poznati planinarski dom Babin Zub, ispod istoimenog vrha po kome je dobio ime, na nadmorskoj visini od 1.577 mnmv, a na 8 km udaljenosti od najvišeg vrha Stare planina Midžora.

Hotel Babin zub je izgradjen 2000. godine i poslovao je u okviru preduzeća Elektroprivreda Srbije odnosno pod upravom EPSTOURS-a. Hotel je prestao da radi tokom 2014. godine, a 2017. god. ga je je preuzelo preduzeće Stara planina Resort, koje će njime upravljati zajedno sa JP Stara planina. Hotel Babin zub je tako postao deo preduzeća Stara planina Resort i u državnom je vlasništvu. Pod novim rukovodstvom je ponovo otvoren sredinom decembra 2017. godine.
Jedan od vrhova planinskog masiva Stara planina je i Babin zub koji se nalazi na 1785 mnmv. Zapadna strana je karakteristična po vertikalnim odsecima stena. Jedan od njih je nalik starom zubu, odakle potiče i naziv samog masiva. Visina stenovitog vrha je 200m i na isti se ne preporučuje uspon nepripremljenim i neopremljenim gostima/turistima.

GALERIJA HOTEL BABIN ZUB STARA PLANINA

Hotelski sadržaji: Recepcija, restoran, banket sala, sala za sastanke, skijašnica, kafana, mini prodavnica, besplatni WIFI internet. Zabavni sadržaj: TV i kamin sala.

Sportski tereni: teren za male sportove (odbojka, košarka) koriste se leti.

Tip smeštaja:

Smeštajni kapacitet: 60 ležajeva u 1/2, 1/2+1 i 1/3 sobama i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i TV.
Dvokrevetne sobe veličine oko 16m2 sa krevetima 190 x 90, lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-2 osobe.

Trokrevetne sobe veličine oko 20m2 sa krevetima 190 x 90. lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-3 osobe.

Apartmani su veličine 25m2, francuski ležaj 140 x 190, sofa u dnevnom boravku, lcd tv, telefon, kupatilo, mini bar (uz naplatu). Apartmani su za maksimalno 1-3 osobe ili 2 odraslih i dvoje dece (deca dele ležaj).

Call Now Button