Hotel JAVOR Kušići

Hotel JAVOR Kušići
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 2*

Hotel JAVOR Kušići je kategorisan sa 2* i nalazi se na obroncima planine Javor na 1.000 metara nadmorske visine. Hotel se nalazi na 26 kilometara udaljenosti od centra Ivanjice, i oko 290 kilometara od Novog Sada. Hotel raspolaže restoranom, barom, igraonicom za decu, kongresnom salom (po potrebi sala za rekreaciju), parkićem za decu, ski stazom i 2 sportska terena za fudbal, košarku, odbojku i rukomet (data na korišćenje).

U sklopu hotela nalaze se restoran MAJOR, igraonica KAĆUN, teretana, sala za rekreaciju i kongresni centar. Gostima je na raspolaganju besplatna wi-fi konekcija u sobama i javnim prostorijama. U neposrednoj blizini nalaze se i dva terena za male sportove (rukomet, fudbal, košarka, odbojka).

Restoran MAJOR i JAVOR bar očaraće vas ljubaznim osobljem, toplom atmosferom i ukusnom hranom i pićem. Pored pansionske usluge koja se ovde služi, gostima je na raspolaganju jelovnik ovog restorana, u kome se nalaze specijaliteti srpske kuhinje po veoma pristupačnim cenama. JAVOR bar raspolaže sa svojom malom, ali odabradnom bibliotekom i TV.

Igraonica KAĆUN je za naše i vaše mališane prava družionica. Veliki izbor igračaka za različite uzraste. Od lavirinta i igrica do stonog tenisa i fudbala. Pogodna je i za rekreaciju dece jer sadrži ripstole i strunjače. U toku zimskog i letnjeg školskog raspusta vašu decu će zabavljati profesionalni animatori.

U okviru hotela JAVOR nalazi se kongresna sala kapaciteta do 85 osoba, koja raspolaže sa wi-fi konekcijom, savremenom opremom za održavanje seminara i edukacija.
Za potrebe poslovnih grupa možemo organizovati svečane večere, radne ručkove, muzičke nastupe, koktele dobrodošlice, kafe pauze…

Boravak na planini Javor se preporučuje prevashodno osobama koje imaju probleme sa hroničnim respiratornim oboljenjima (bronhitisom i astmom) i anemijom, i onima koji preferiraju ekološko okruženje i zdravu ishranu.
Nedaleko od hotela nalazi se i ski staza sa liftom, dužine 400 metara. Tokom zimske sezone hotel svakodnevno organizuje besplatnu školu skijanja za decu uzrasta do 12 godina.

HOTEL JAVOR KUŠIĆI GALERIJA

HOTEL JAVOR KUŠIĆI SMEŠTAJ

Kapacitet hotela je do 105 osoba, u 36 smeštajnih jedinica, raspoređenih u klasik, komfort sobe i apartmane. Svaka soba ima TV, orman, radni sto, noćne komode i kupatilo.

 • Klasik sobe su kompletno nove dvokrevetne i trokrevetne sobe uređene po najvišim standardima. U okviru klasik sobe gostima je na raspolaganju i pomoćni ležaj,tako da se u ovu smeštajnu jedinicu mogu smestiti 2-3 osobe. Sve klasik sobe raspolažu sa wi-fi konekcijom.
 • Komfort sobe su prostrane trokrevetne sobe, idealne za smeštaj porodica. Skoro sve komfort sobe imaju prostranu terasu sa predivnim panormskim pogledom. U komfort sobi se mogu smestiti 3-4 osobe. Sve komfort sobe raspolažu sa wi-fi konekcijom.
 • Apartmani su kompletno nove smeštajne jedinice i predstavljaju najluksuzniji tip smeštaja u hotelu Javor. Sastoje se od dve prostorije, dvokrevetne sobe i sobe sa 2 pomoćna ležaja. Idealni su za parove ili porodice koji vole maksimalan komfor. Svi apartmani raspolažu sa wi-fi konekcijom.

HOTEL JAVOR KUŠIĆI CENOVNIK

 

*Zimski odmor*

Periodi boravka:

23.01-11.02.2022.

16.02-28.02.2022.

Uz paket:

 • 15% POPUSTA za minimum 5 noći
 • Jedno dete do 6 godina boravi GRATIS u pratnji dve odrasle osobe. Za drugo se plaća doplata za decu od 6-12 godina
 • Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera)
 • BESPLATNA ŠKOLICA SKIJANJA sa profesionalnim animatorima!

 

Cena paketa 6 dana/5 noći sa uslugom polupansiona po osobi u:

(cene su iskazane sa uračunatim popustom od 15%)

– klasik sobi17.425 rsd (148 EUR)
– komfort sobi: 19.125 rsd (163 EUR)
– apartmanu21.675 rsd (184 EUR)

 

Deca od 6 – 12 godina:

– 8.925 rsd (76 EUR) po detetu po paketu uz 15% popusta za minimum 5 noćenja

 

Napomena:

 • Deca do 5 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe, a u slučaju da su deca ili dete u pratnji jedne odrasle osobe plaća se doplata za uslugu polupansiona po detetu. Maksimalno 2 dece može da boravi gratis po sobi
 • Doplata za pun pansion iznosi 550 dinara za odrasle, odnosno 400 din za uzrast 5-12 godina
 • Usluga noćenja sa doručkom je za 200 din niža od cena u tabeli po danu
 • Boravišna taksa i osiguranje: Odrasli – 85 Din; Deca 7-15 god – 45 Din; Deca do 7 god 5 Din
LETNJA TURISTIČKA SEZONA

1.BESPLATNA ŠKOLICA IZVIĐAČA

U saradnji sa Odredom izviđača “Ratko Sofijanić” iz Ivanjice napravili smo pakete koji obuhvataju šestodnevnu školicu izviđača, u kojoj ćete naučiti: osnovne putne znake, postavljanje šatora, orijentaciju u prirodi, paljenje vatre, pravljenje čvorova, izviđačke pesmice, igrice i pozdrave, i još svašta nešto. Školica će se sastojati iz 2 treninga dnevno, jedan ujutru (u prirodi) i jedan popodne (u prirodi ili u sali za rekreaciju).
Nakon uspešno završene školice, svi učesnici dobijaju diplomu.
Napominjemo da je školica BESPLATNA i da je broj mesta ograničen.

2. BESPLATNA ANIMACIJA

Koju vode profesionalni animatori iz Saveza za sportsku animaciju i sportsku rekreaciju Srbije (SARS).

Aktivnosti: jutarnje vežbe (vežbe oblikovanja,kada nema škole skijanja), šetnje stazama zdravlja, snalaženje u šumi, edukacija o prirodi, orijentaciono zabavne igre (pronalaženje predmeta pomoću kompasa, igre skrivanja i traženja), sportske aktivnosti na otvorenim terenima (turniri u fudbalu, košarci, odbojci), igre bez granica, štafetne igre, večernji program – karaoke, maskembal, bioskop, plesno veče, kvizovi, mini disko, kretivne radionice…

ZIMSKA TURISTIČKA SEZONA

1. ŠKOLA SKIJANJA

U zimskim mesecima gostima je na raspolaganju ski staza sa žičarom, dužine 400 metara i besplatna ski škola za decu. Ski staza, duž trase lifta, gornjom polovinom prolazi kroz šumu.

Za decu je besplatna škola skijanja i besplatno korišćenje opreme u terminima 10-12 ili od 12-14 h svakoga dana dok traje zimska sezona.

Za odrasle je takođe besplatno korišćenje staze, s tim što u hotelu nemaju za rentiranje ski opremu za odrasle. Moraju imati – poneti svoju opremu.

Više informacija o planini Javor

Ukoliko Vam ponuda ne odgovara pogledajte ponude za smeštaj na Kopaoniku, Tari, Zlatiboru, Divčibarama. Pored ponude za skijanje u Srbiji u ponudi su i ostala skijališta širom Evrope. Pogledajte kompletnu ponudu za zimovanje

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Slične ponude

Call Now Button