fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina SOFIJA

Nova godina SOFIJA
Autobuski prevoz
4 DANA | 2 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U SOFIJI

TERMIN: 30.12.2018. – 02.01.2019.

AUTOBUS / 4 DANA / 2 NOĆENJA

Nova godina Sofija – Paket aranžman: prevoz, smeštaj i razgledanje

Sofija je jedan od najdrevnijih gradova. Tokom svoje duge istorije stalno se razvijao, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da ga danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA SOFIJA

1.DAN (30.12.2018. Nedelja) BEOGRAD – SOFIJA
Sastanak grupe u 23h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.45 časova. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.DAN (31.12.2018. Ponedeljak) SOFIJA
Dolazak u Sofiju u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada (Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje,….). Smeštaj u hotel oko 15.00h po lokalnom vremenu (prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. DOČEK NOVE GODINE u sopstvenoj organizaciji (preporučujemo doček na ulicama i trgovima ). SREĆNA NOVA GODINA !!!! NOĆENJE.
3.DAN (01.01.2019. Utorak) SOFIJA – BOROVEC – SOFIJA
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Sofiji ili fakultativni izlet na Borovec, najstariji ski centar u Bugarskoj koji se nalazi 70 km od Sofije. Razgledanje centra. Slobodno vreme. Povratak u Sofiju. NOĆENJE.
4.DAN (02.01. 2019. Sreda) SOFIJA – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd oko 14.00 h po lokalnom vremenu sa dogovorenog mesta. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u kasnim večernjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnih prelaza).

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI:

HOTEL CENA PROMO
HEMUS 3* 79 € * 89 €
LEGENDS 4* 99 €

* PROMO CENA, BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!!

OPIS HOTELA:

Hotel HEMUS 3* nalazi se u širem centru Sofije na 1km od glavne i najpopularnije shoping zone Bulevara Vitoshe. Hotel raspolaže restoranom, lobby barom, konferencijskom salom. Standard (economy) sobe su isključivo dvokrevetne i ne postoji mogućnost pomoćnog ležaja. Studiji su dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim pomoćnim ležajem i u njih se mogu smestiti minimum 3 odrasle osobe, a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 9,99 godina. Standard (economy) sobe i studiji opremljeni su – TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak – “švedski sto” – samoposluživanje (neophodan minimum od 15 osoba). www.hemushotels.com

hotel Hemus Sofija
hotel Hemus Sofija

Hotel LEGENDS 4* nalazi se u oblasti Lozanec, udaljen oko 300 m od metro stanice Džejms Baučer. U neposrednoj blizini hotela nalaze se stanice gradskog prevoza (autobus i tramvaj). Hotel raspolaže loby barom i restoranom. Standard sobe su isključivo dvokrevetne, bez mogućnosti pomoćnog ležaja, opremljene -TWC-om, TV-om i mini barom. Doručak – meni. www.hotel-legends.bg

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, panoramsko razgledanje Sofije, dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu, usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – “BON TOUR – BG” LTD.),
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner – “BON TOUR – BG” LTD.

OSIGURANJE:

 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 448 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji, bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134, Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana).
 • U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja) .

DOPLATE i NAPOMENA

 • za htl. Hemus : Doplata za studio je 10 € po osobi na cenu aranžmana za standard Classic sobu (studiji su predviđeni za smeštaj 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jednog deteta – treća odrasla osoba ili dete na pomoćnom ležaju ostvaruju popust od 10 € na cenu smeštaja u studiju). Studiji se rade isključivo na upit, sa odgovorom u roku od oko 2-3 radna dana od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).!!!

VAŽNA NAPOMENA:

Promena hotela, promena broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora) kao i tipa smeštajne jedinice smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza. OTKAZ REZERVACIJE PO FIRIST MINUTE PROGRAMU POSLE 15.11.2018. PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 100%, A PREMA UGOVOROM PREDVIDJENIM USLOVIMA HOTELA.
Rezervacija jednokrevetne sobe je moguća isključivo NA UPIT . Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI IZLETI NOVA GODINA SOFIJA

 • Novogodišnja večera u restoranu hotela Hemus 3* 46 € za odrasle i 26 € za decu uzrasta od 0-9,99 godina (prijave i uplate za doček u restoranu hotela vrše se prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta),
 • poseta Borovecu – 10 €.
 • Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina Sofija ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

 

 

Call Now Button