Putovanje DVORCI BAVARSKE

Putovanje DVORCI BAVARSKE
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

PUTOVANJE DVORCI BAVARSKE

Putovanje Dvorci Bavarske autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman DVORCI BAVARSKE – prevoz i smeštaj

TERMINI PUTOVANJA.:

APRIL:04.04.
MAJ:02.05.
JUN:06.06.
JUL:18.07.
AVGUST:08.08.
SEPTEMBAR:12.09.
OKTOBAR:17.10.

PROGRAM PUTOVANJE DVORCI BAVARSKE AUTOBUSOM:

1.DAN: BEOGRAD /DVORAC HERENKIMZE
Sastanak grupe u 16.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona. Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 17.00 h. Vožnja autobusom kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN: DVORAC HERENKIMZE/ MINHEN
Dolazak na jezero Kimze – „bavarsko more“, gde se ukrcavamo na brodić u mestu Prien i nakon kraće vožnje stižemo do Herenkimze-a. Obilazak kraljevskog dvorca – izgrađenom po ugledu na Versaj u čast francuskog kralja Luja XIV, poznatog i kao “kralj sunca”. Nakon razgledanja dvorca sa velikom dvoranom ogledala i vrta, povratak brodićem i nastavak vožnje prema Minhenu. Smeštaj u hotel i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN: MINHEN – DVORAC NIMFENBURG
DORUČAK. Nakon doručka, odlazak na panoramsko razgledanje bavarske prestonice: dvorac Nimfenburg – nekadašnja letnja rezidencija bavarskih vladara, Kuning plac – Hofgarten – Princ regent štrase – Ludvig štrase – Maksimilianeum – obala reke Isar – Marien plac – Rathaus – Residens – katedrala Frauenkirhe. Ostatak popodneva slobodan za individualna razgledanja i šoping u glavnoj trgovačkoj ulicic Kaufringerstrasse, a mi Vam predlažemo da posetite jednu od najstarijih i i najpoznatijih galerija Pinakotheka sa preko 800 umetničkih dela. Noćenje.

4. DAN: MINHEN – ŠVANGAU – GRASVANG – GARMIŠ-PARTENKIRHEN
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela i obilazak najlepših bavarskih dvoraca: Nojšvanštajn – kreacija lucidnog kralja Ludwiga II i Diznijeva inspiracija za bajku o »Uspavanoj Lepotici« – Hohenšvangau (bez ulaska u dvorac) koji je izgradio kralj Maximillian II, otac Ludwiga II – Linderhof u Grasvangu – najmanji i jedini završen dvorac za kratkotrajnog života Ludwiga II. Čarobni svet Linderhofa uključuje dvoranu ogledala, mavarske paviljone, terase i vodopade jednog od najpoznatijih vrtova 19. veka, Venerinu pećinu i fontanu. Nakon obilaska dvoraca, poseta šarmantnom Garmisch-Partenkirhenu, kraća šetnja gradom i slobodno vreme za osveženje i fotografisanje do polaska za Srbiju (oko 18.00 časova). Noćna vožnja preko Austrije i Mađarske…

5. DAN: BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE DVORCI BAVARSKE

PUTOVANJE 2024.HOTEL ACHAT
04.04.-08.04.319€/299€*
02.05.-06.05.359€/339€*
06.06.-10.06.339€/319€*
18.07.-22.07.339€/319€*
08.08.-12.08.339€/319€*
12.09.-16.09.339€/319€*
17.10.-21.10.339€/319€*

* PROMO CENA / OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA:

Achat Hotel smešten u mirnom delu grada, južnom delu Minhena. Do grada se stiže autobusom ili metroom (metro stanica 200m, bus stanica na oko 300 m udaljenosti). U hotelu se nalaze restoran i bar.Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, fenom, sefom (uz doplatu ). Doručak -švedski sto. https://achat-hotels.com/en/hotels/muenchen-sued
Napomena za smeštaj:
Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dođu da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE DVORCI BAVARSKE OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu
 • Smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Minhenu, 1/2+1 sobe se rade isključivo na upit
 • ulaznice za dvorce (Herenkimze, Nimferburg, Nojšvanštajn i Linderhof),
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana.
 • Troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE DVORCI BAVARSKE NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Deca po ovom programu neostvaruje popust

VAŽNO OBAVESTENJE:

  S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata, kao i na mogućnost nastupanja nepredviđenih situacija u toku putovanja, organizator putovanja ne može garantovati predviđenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadržava pravo promene rute putovanja (granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, kao i pravo promene redosleda odvijanja pojedinih sadržaja iz programa putovanja). U zavisnosti od trenutne situacije i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji nije u mogućnosti da utiče. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
  Napomena za raspored sedenja : Raspored sedenja u prevoznom sredstvu određuje se kompjuterski u zavisnosti od kapaciteta i tipa istog. Putnik potvrđuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciji menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje određenih formulara na granici, posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd.) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja. Organizator putovanja ima pravo na jednostranu promenu ugovorene cene u slučajevima, pod uslovima i na način predviđen zakonom (promena cene prevoza do koje je došlo usled promene cene goriva ili drugih izvora energije; uvećanje postojećih taksi ili uvođenja novih taksi, uključujući i boravišne takse, avio-takse ili takse za ukrcavanje ili iskrcavanje u lukama i na aerodromima; povećanje deviznog kursa koji se odnosi na turističko putovanje). Putnik ima pravo na smanjenje ugovorene cene, u slučaju da se ovi troškovi smanje, u skladu sa zakonom.

ARANŽMAN PUTOVANJE DVORCI BAVARSKE AUTOBUSOM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje Dvorci Bavarske autobusom ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button