Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH Hurgada

Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH Hurgada
Avio prevoz Televizor Klima Bazen 5*
0m

Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH Hurgada je kategorisan sa 5* i nalazi se na sopstvenoj plaži dužine 1600 metara u Sahl Hasheesh-u, na oko 20 kilometara južno od centra letovališta Hurgada na obali Crvenog mora u Egiptu. Hotel pripada lancu hotela Pickalbatros. Plažu je u većem delu pogodna za kupanje, peščana i delom kamenita, a hotel poseduje marinu i 3 lagune. Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade sa recepcijom i više objekata za smeštaj gostiju.

HOTEL ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HURGADA GALERIJA

HOTEL ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HURGADA CENOVNIK PO SOBI

CENOVNICI HURGADA 2024.

Kliknite na cenovnik >

Cenovnik 6 noćenja >

Cenovnik 9 noćenja >

Cenovnik 10 noćenja >


HOTEL ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HURGADA MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISUSLOVI PLAĆANJANAPOMENA

HOTEL ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HURGADA SADRŽAJ

U sastavu hotela se nalazi recepcija, 6 restorana, 8 barova, 3 bazena (2 se dogrevaju tokom zimske sezone ) i 1 za decu, welness centar, fitness centar, brojni sportovi na vodi i sadržaje za najmlađe goste.

HOTEL ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HURGADA SMEŠTAJ

Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH poseduje standardne, deluxe i family sobe.

Standard soba je površine 35-55m2 i poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe i dete do 13 godina ili 3 odrasle osobe.

Deluxe soba je površine oko 70m2 i poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 13 godina ili 3 odrasle osobe.

Family soba se sastoji iz dve prostorije ukupne površine oko 58m2 i poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 13 godina ili 3 odrasle osobe.

Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela.

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima.

Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada ili kompletnu ponudu letovališta Egipta

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Wayout zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada ili kompletnu ponudu letovalištaEgipta

VIZA I VAŽENJE PASOŠA:

ZA DRŽAVLJANE SRBIJE SE DOBIJA PRILIKOM ULASKA U EGIPAT (25$) ILI SE MOŽE DOBITI INDIVIDUALNO U AMBASADI EGIPTA U BEOGRADU, ULICA ANDRE NIKOLIĆA 12. TEL. 011/2650-585 UZ POTVRDU O PUTOVANJA, VOUCHER I DVE FOTOGRAFIJE (DIMENZIJA 4X6 CM NA BELOJ POZADINU. PROCEDURA U LETNJOJ SEZONI TRAJE MINIMUM 10 RADNIH DANA, A PASOŠ MORA DA VAŽI MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA IZLASKA IZ EGIPTA. DOKUMENTACIJU PRIMAJU OD 09.00H DO 11.00H.

PUTNICI KOJI NISU DRŽAVLJANI SRBIJE U OBAVEZI SU DA SE SAMI UPOZNAJU SA VIZNIM REŽIMOM ZEMLJE U KOJU PUTUJU

TROŠKOVI PROPUŠTENIH LETOVA, USLUGE U HOTELU I SVIH DRUGIH UGOVORENIH, UPLAĆENIH, A NEISKORIŠĆENIH USLUGA NASTALIH USLED NEPOSEDOVANJA VIZE SMATRAĆE SE ODUSTANKOM NA DAN PUTOVANJA PO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA.

FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

 • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
 • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

VAŽNA NAPOMENA:

 • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

NAPOMENA:

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
 • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
 • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
 • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada ili kompletnu ponudu letovališta Egipat

Call Now Button