Hotel LONG BEACH RESORT Hurgada

Hotel LONG BEACH RESORT Hurgada
Avio prevoz Televizor Klima Bazen 4*
0m

Hotel LONG BEACH RESORT Hurgada je kategorisan sa 4* i nalazi se na sopstvenoj plaži dužine 1100 metara, na 20 kilometara udaljenosti od centra letovališta. Hotel se nalazi na 14 kilometara južno od aerodroma i 30 kilometara od letovališta Hurgada na obali Crvenog mora u Egiptu.Hotelski kompleks čini glavna zgrada sa recepcijom i brojnih vila sa smeštajnim kapacitetima za smeštaj gostiju. Hotel se nalazi na 1100 metara dugoj peščanoj plaži koju karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak u pojedinim delovima znatan.

HOTEL LONG BEACH RESORT HURGADA GALERIJA

HOTEL LONG BEACH RESORT HURGADA CENOVNIK PO SOBI

CENOVNICI HURGADA 2024.

Kliknite na cenovnik >

Cenovnik 6 noćenja >

Cenovnik 9 noćenja >

Cenovnik 10 noćenja >


HOTEL LONG BEACH RESORT HURGADA MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISUSLOVI PLAĆANJANAPOMENA

HOTEL LONG BEACH RESORT HURGADA SADRŽAJ

U sastavu hotela se nalazi recepcija, nekoliko restorana, tematskih barova (pub, bar pored bazena, american, bar na plaži, orijental…), 4 bazena, bazen za decu, tereni za tenis, stoni tenis, odbojku na pesku, mini golf, bilijar, health centar (fitnes, masaža, sauna, jacuzzi, hamam…), diving centar i škola ronjenja, mini klub za decu, animacioni tim, diskoteka, prodavnica suvenira…

HOTEL LONG BEACH RESORT HURGADA SMEŠTAJ

Standardna soba poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, klimu, fen za kosu, TWC, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle osobe i dete do 14 godina.

Premium soba poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, klimu, fen za kosu, TWC, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle osobe i dete do 14 godina.

Deluxe soba poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, klimu, fen za kosu, TWC, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle osobe i dete do 14 godina.

Superior family soba poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, klimu, fen za kosu, TWC, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle osobe i dete do 14 godina.

Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela.

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima.

Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel LONG BEACH RESORT

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LONG BEACH RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada ili kompletnu ponudu letovališta Egipta

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Wayout zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LONG BEACH RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada ili kompletnu ponudu letovalištaEgipta

VIZA I VAŽENJE PASOŠA:

 • ZA DRŽAVLJANE SRBIJE SE DOBIJA PRILIKOM ULASKA U EGIPAT (25$) ILI SE MOŽE DOBITI INDIVIDUALNO U AMBASADI EGIPTA U BEOGRADU, ULICA ANDRE NIKOLIĆA 12. TEL. 011/2650-585 UZ POTVRDU O PUTOVANJA, VOUCHER I DVE FOTOGRAFIJE (DIMENZIJA 4X6 CM NA BELOJ POZADINU. PROCEDURA U LETNJOJ SEZONI TRAJE MINIMUM 10 RADNIH DANA, A PASOŠ MORA DA VAŽI MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA IZLASKA IZ EGIPTA. DOKUMENTACIJU PRIMAJU OD 09.00H DO 11.00H.
 • PUTNICI KOJI NISU DRŽAVLJANI SRBIJE U OBAVEZI SU DA SE SAMI UPOZNAJU SA VIZNIM REŽIMOM ZEMLJE U KOJU PUTUJU
 • TROŠKOVI PROPUŠTENIH LETOVA, USLUGE U HOTELU I SVIH DRUGIH UGOVORENIH, UPLAĆENIH, A NEISKORIŠĆENIH USLUGA NASTALIH USLED NEPOSEDOVANJA VIZE SMATRAĆE SE ODUSTANKOM NA DAN PUTOVANJA PO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA.

FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

 • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
 • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

VAŽNA NAPOMENA:

 • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

NAPOMENA:

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
 • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
 • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
 • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel LONG BEACH RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada ili kompletnu ponudu letovališta Egipat

Call Now Button