Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož se nalazi u centru Portoroža, na 2 km od Marine Portorož, u uređenom parku koji je zaštićen kao kulturno nasleđe.

OPIS HOTEL KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ:

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož poseduje bazene sa morskom vodom, veliki spa i velnes centar vrhunskog kvaliteta i raznovrsne restorane i barove. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Spa centar Rose prostire se na površini od 1.500 m² i nudi bazene sa toplom morskom vodom, hidromasažne kade, parna kupatila, saune i raznovrsne kozmetičke tretmane. Gosti hotela Kempinski Palace mogu uz doplatu koristiti ekskluzivnu plažu Meduza, udaljenu svega 150 metara.

OPIS SMEŠTAJA:

sobe su luksuzno opremljene, u klasičnom i modernom stilu. Ukusno uređene i klimatizovane sobe i apartmani tipa “suite” u ovom izvanrednom hotelu sa 5 zvezdica sadrže prostor za sedenje sa sofom, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sef. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su kadom, bideom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pogodnosti uključuju bade-mantile i papuče. Sve smeštajne jedinice imaju standardan ili francuski balkon sa pogledom na Jadransko more ili na park.

ISHRANA:

ishrana je na bazi noćenje doručak (samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion. U 2 à-la-carte restorana pripremaju se lokalna i mediteranska jela na moderan način. U raznovrsnim barovima i salonima u okviru hotela služe se originalni kokteli, šampanjac, fina peciva i razna druga lagana osveženja. Gosti mogu uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola u impresivnoj Kristalnoj dvorani.

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

AUTOBUSKI PREVOZ DO SLOVENIJE

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

Call Now Button