fbpx

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož Wellness Portorož Slovenija

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož se nalazi u centru Portoroža, na 2 km od Marine Portorož, u uređenom parku koji je zaštićen kao kulturno nasleđe.

OPIS HOTEL KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ:

Hotel KEMPINSKI PALACE Portorož poseduje bazene sa morskom vodom, veliki spa i velnes centar vrhunskog kvaliteta i raznovrsne restorane i barove. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Spa centar Rose prostire se na površini od 1.500 m² i nudi bazene sa toplom morskom vodom, hidromasažne kade, parna kupatila, saune i raznovrsne kozmetičke tretmane. Gosti hotela Kempinski Palace mogu uz doplatu koristiti ekskluzivnu plažu Meduza, udaljenu svega 150 metara.

OPIS SMEŠTAJA:

sobe su luksuzno opremljene, u klasičnom i modernom stilu. Ukusno uređene i klimatizovane sobe i apartmani tipa “suite” u ovom izvanrednom hotelu sa 5 zvezdica sadrže prostor za sedenje sa sofom, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sef. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su kadom, bideom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pogodnosti uključuju bade-mantile i papuče. Sve smeštajne jedinice imaju standardan ili francuski balkon sa pogledom na Jadransko more ili na park.

ISHRANA:

ishrana je na bazi noćenje doručak (samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion. U 2 à-la-carte restorana pripremaju se lokalna i mediteranska jela na moderan način. U raznovrsnim barovima i salonima u okviru hotela služe se originalni kokteli, šampanjac, fina peciva i razna druga lagana osveženja. Gosti mogu uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola u impresivnoj Kristalnoj dvorani.

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

AUTOBUSKI PREVOZ DO SLOVENIJE

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

Call Now Button